Tи благодарам човеку...

• Креатор на темата Креатор на темата ROZA
  • Време на започнување Време на започнување
Највеќе од се`, највеќе од сите, сакам да ти се заблагодарам тебе, М@wEcK0...
Ти се заблагодарувам, за тогаш кога немаше никој покрај мене, ти ме држеше за рака, цврсто, не дозволувајќи да се загубам...
Оној ден кога силно врнеше дожд, јас бев под твојот чадор...
Секогаш кога крварам, ми ги преврзуваш раните...
Тебе сестричке, ти се заблагодарувам, и ти ветувам: ако некој некогаш постави ѕид помеѓу нас, заедно ќе му крадеме цигли...:wink:

И конечно би сакал да им се заблагодарам на мама и тато (условно кажано) што ми покажаа дека колку и да те сјебе некој психички, можеш да ги ублажиш последиците ако седнеш и здраво ја разгледаш ситуацијата од сите страни.

И ја сакам да им се заблагодарам за истото, и ќе додадам, да не пробувавте вие ублажено да ми правите дупки на здраво, некој друг ќе добиеше шанса да го направи тоа прв и ќе болеше.

koj i da e zbor. Bitno e da se zablagodarish nekomu.
Cesto se zablagodaruvam i za najmali raboti...
Najcesto vikam:
" Najfala na Cel svet " ;)

abe... Dali ke recesh Blagodaram ili fala...Bitno da recesh neshto od niv.
Jas duri i za najmali raboti se zablagodaruvam, a najcesto vikam vaka:
" Lele, najfala na cel svet " eh... Sho muabet e sea ova? :P Ama bitno sum se zahvalila. ;)

Сакам да речам...

Фала на мајка ми која што ми има подарено премногу љубов и никогаш не ми одземала ништо.
Фала на татко ми кој одеднаш се појави во мојот живот, но сум премногу благодарна што знам дека постои и е дел од мојот живот.
Фала на сите луѓе кои и без разлика на моите мани ме прифатија таква каква што сум.
Фала на сите оние кои секогаш биле тука за мене, не само кога сум била весела, туку и кога ми било тешко, а си се знаат кои се, не морам да ги напоменувам.:)

И како за крај, можеби ќе звучи чудно, но сепак сакам да им кажам фала на сите оние кои на некој начин ме повредиле, затоа што тие постапки или тие моменти ме направија посилна личност.

Фала на Којот кој ми ги отвори очите. Веднаш процени дека мојата желба е неостварлива и ме посоветува да одберам нешто помало, но значајно за мене.
Си купив mp3.
Фала Којот.
:))))))

Фала бебичко што постоиш...тоа за мене значи живот!!!

Ти благодарам што си ми дал по нешто, потоа ти благодарам што си ми го дал најголемото најпрекрасно длабоко се, но ти благодарам и за незаменливото огромно ништо, и највеќе ти благодарам што си тука негде.
:back:

~*~

Благодарам Дарко, што ме научи да сакам кога бев само млада девојка која читаше енциклопедии во петто одделение и не знаеше дека постои машкиот пол.
Ми го одреди буквално животниот пат, кога се оформував како личност, кога се учев на убавината на меланхолијата и тагата, кога разбирав на кој треба да му верувам, а на кој не, на се што требаше ти ме научи и на крајот ми ја подари најубавата работа на светот.
Ми даде слобода.

Благодарам Марко, што ми покажа како е да бидам сакана, кога се кршев ме собираше, и научив покрај тебе да простувам и кој е благодетот некој да ти прости, ти ми докажа дека љубовта ни треба најмногу тогаш кога најмалку ја заслужуваме.
Ти ме креваше кога паѓав, ти чистеше и шиеше рани, ти ме гушкаше кога имав лузни од премногу борби.
Ти ме сакаше.

Благодарам Вико, што си ми повеќе од сестра, што ме враќаш дома секогаш кога сакам да бегам и си ми рамо за плачење секогаш кога не знам дека сум жива.
Ти си мојот ангел без кој не знам дали би била јас, јас, ти си мојата човечност која ретко ја покажувам.
Ми даде сестра.

Само вие тројца имавте вистинска можност да ме моделирате ... и сите сте ми свети!

nema problem be pa ti... uzivaj :)

Blagodaram...... e stvarno neznam na koj..... ama sepak balgodaren sum....

Коа ми е потребен човек за муабет и за жалење....кога навистина ќе приметам дека сака да ме ислуша кога ќе го почуствувам тоа...тогаш викам Благодарам...
и секогаш ќе и викам на една личност...што ми помогна да поминам низ многу лоши периоди а таа ми помогна премногу!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom