DeathControlmk
Will are?
- Член од
- 7 февруари 2009
- Мислења
- 124
- Поени од реакции
- 9
Абе Believer види, осбено Movement II - The TruthПронајдов бате нешто треш со опера ако може така да се смета
слушај
Абе Believer види, осбено Movement II - The TruthПронајдов бате нешто треш со опера ако може така да се смета
слушај
mene samo ride the lightnig od metalika mi zvuci tresh ostalo slabo black album sloro nema trash pesni.
AMАН БЕ ЛУЃЕ НАУЧЕТЕ ЕДНАШ THRASH И ИМЕТО НА ТЕМАТА Е ТАКА!
е Типче баш ме интересираОд овој форум 99.9% немаат појма од кој бенд догаѓа треш металот. Сите си мислат оти први треш метал бендови се Слеер, Металика, Мегадет, Егзодус, Антракс и други ама уствари не е тоа што мислат. Прво сакам мислења од повеќе луѓе, па после ќе ви кажам од кој произлегува па аку сум грешка обидете се да ме поправите :icon_cool
Не викам дека Википедија лаже, Големата 4ка го просветли трешот и на таквите ко тебе им го сервираше на тацна, но, сите знаеме дека инстант металците неможат да проценат по слух што е треш а што не е така да... Не гледам простор за дискусија.е Типче баш ме интересира
проверив на википедија и мене така ми вика
И после ова една "солажа" (floyd rose tremolo на 24-то поле) \m/Треш метал е закон
A-2-2-2-2-2-2-2-2-4-4-4-4-4-4-4-4
E-0-0-0-0-0-0-0-0-2-2-2-2-2-2-2-2
Виртуозност на кило \m/