Thrash Metal

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
Темава е треш метал :) За дет метал не овде :) Го сакам и ја ама немојте оф топик... сосе мојов пост ете ти 4-5 за у канта :helou:

Требаше една анкета да направиш за најдобар треш-метал бенд....

Се е тоа релативно... за да се напраи тоа треба да ги сместам сите бендови :) Неможе вака... ете на пример ако не ме мрзи после ќе напраам каков THRASH метал највеќе сакаат, американски, германски или бразилски :) сеа ептен ми се к*** мора да идам до клозетот х)

ima mnogu thrash metal bendovi, mene najveke mi se sviga germanskiot thrash ako mooze da s napravi sustinska podelba po narodi, posto mnogu dobri se i Cranium... i toa od klasicite Darkness koi izdadoa tri albuma i se raspadnaa, ne znam da li imaat nesto napraveno posle tie tri albuma Terror Squad, Defenders of Justice i toj tretiot ne znam bas kao mu bese imeto, potoa Sodom, Tankard, Destruction, Kreator, Holy Moses i t n....

slayer(eagle).JPG
Тие се најдобри Слејер

Абе слеер се легенди ама не можиш да речиш дека креатор се послаби јас ги ставам на исто ниво

зашо не ми е позната? новата е? ако е таа онда закон е :)

Да да, ова е песната од новиот албум на Слејер кој се очекува да излезе некаде во Фервруари мислам. Ептен е добра, едвај чекам за албумот :)
SlayerSaves

Закон е песнава да не го има некој албумот предвременски??
Како демо или слично???

Psychopaty Red ја има више од месец дена али не ми текнуе од каде ја симнав .. а албумот ке излезе у Јули 2009 ..

Едвај чекам :vozbud: На некои блогови пишува дека излага на зима а на други пишува дека излага албумов на лето.

Мало потсетување од последниот албум:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom