Thrash Metal

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Темава е треш метал :) За дет метал не овде :) Го сакам и ја ама немојте оф топик... сосе мојов пост ете ти 4-5 за у канта :helou:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Требаше една анкета да направиш за најдобар треш-метал бенд....

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Се е тоа релативно... за да се напраи тоа треба да ги сместам сите бендови :) Неможе вака... ете на пример ако не ме мрзи после ќе напраам каков THRASH метал највеќе сакаат, американски, германски или бразилски :) сеа ептен ми се к*** мора да идам до клозетот х)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ima mnogu thrash metal bendovi, mene najveke mi se sviga germanskiot thrash ako mooze da s napravi sustinska podelba po narodi, posto mnogu dobri se i Cranium... i toa od klasicite Darkness koi izdadoa tri albuma i se raspadnaa, ne znam da li imaat nesto napraveno posle tie tri albuma Terror Squad, Defenders of Justice i toj tretiot ne znam bas kao mu bese imeto, potoa Sodom, Tankard, Destruction, Kreator, Holy Moses i t n....

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Абе слеер се легенди ама не можиш да речиш дека креатор се послаби јас ги ставам на исто ниво

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
зашо не ми е позната? новата е? ако е таа онда закон е :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Да да, ова е песната од новиот албум на Слејер кој се очекува да излезе некаде во Фервруари мислам. Ептен е добра, едвај чекам за албумот :)
SlayerSaves

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Закон е песнава да не го има некој албумот предвременски??
Како демо или слично???

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Psychopaty Red ја има више од месец дена али не ми текнуе од каде ја симнав .. а албумот ке излезе у Јули 2009 ..

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Едвај чекам :vozbud: На некои блогови пишува дека излага на зима а на други пишува дека излага албумов на лето.

Мало потсетување од последниот албум:

Kajgana Shop

На врв Bottom