Thrash Metal

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
Kiro Hametovski напиша:
па богами мене на бој бенд ми личат у другите албуми...мешаат нешо хард рок со некојси фенси изглед, сјебени фризури....освен претпоследниот албум кај шо па се фраќаат на стариот стил, со солажи и некое такфо хеви као од црниот албум...и последниот не знам шо е баш...има елементи од тој трешот, има и од дет, без солажи е....палачинки со сирење и мармалад..

Последниот го има оној гаражен звук....

Mesaja напиша:
Последниот го има оној гаражен звук....
е, то...иначе они коа биле гаражен бенд сфиреле панк...побарај So What или Last Cares Green Hell

на фи уште бендови кој сака да симиња-значи:Metallica, Slayer, Sodom, Exodus, Destruction, Sepultura, Kreator...i ako najdete od makedonskite...Nihilist i Serpentine Fire

Nihilist ne se bas thrash...

Kiro Hametovski напиша:
на фи уште бендови кој сака да симиња-значи:Metallica, Slayer, Sodom, Exodus, Destruction, Sepultura, Kreator...i ako najdete od makedonskite...Nihilist i Serpentine Fire

т.е металика....:wink:

Kiro Hametovski напиша:
а бе така се сметаат сеа....шо ги ебам, не сум ги слушал...:)

Ako taka sakaat, taka neka bide... Mislam deka na net mozes da najdes nekoi nivni stvari, probaj na mkmetal forumot.

KohlBass напиша:
Ako taka sakaat, taka neka bide... Mislam deka na net mozes da najdes nekoi nivni stvari, probaj na mkmetal forumot.
фала брат, ќе пробаме, ќе ги чуеме, ќе оцениме:):)

А вака пошто ја не сум баш многу образован да прашам дали System od a down спаѓаат во траш метал?

LP Fan напиша:
А вака пошто ја не сум баш многу образован да прашам дали System od a down спаѓаат во траш метал?
:pos2::poss::sport2::ojea::music5::aplauz::smeshko:
Da be, i Mozart beshe hipik..

Kiro Hametovski напиша:
фала брат, ќе пробаме, ќе ги чуеме, ќе оцениме:):)

имав ја ставано песни нивни у темата за нихилист, којзнае дали ги има уште

LP Fan напиша:

Ni najmalku. Ja bi gi smestil u nu-metal...

Гижо напиша:
имав ја ставано песни нивни у темата за нихилист, којзнае дали ги има уште
ејјјј твоја е темата?? ај ако е стаи линк на не се мучам да ја барам...те молам

Kiro Hametovski напиша:
е, то...иначе они коа биле гаражен бенд сфиреле панк...побарај So What или Last Cares Green Hell

Pa toa ne se nivni pesni. Ako e taka slusaj gi i drugite od Garage i ke vidis deka ne svirele punk. U princip svirele new wave british metal od so posle iskocil trash metal. Nema vrska deka bile pankeri!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom