Де бе па и ти, варираат меѓу треш и готик.MaLe4kA напиша:МЕТАЛИКА ТРЕШ БЕНД?!?!?!?!?!?!?!?!
да де да прфите 4 албуми се треш. петтиот е хеви, а дригите којзнае шо сеGoddess of Chaos напиша:Иначе....се заебавав погоре, да ги имаше слушнато песнифе што ги наброја уште неколку пати ќе сфатеше :wink:...
според мене чист треш им се постарите албуми...
подетално ќе ти објасни киро специјалистот за металика ја не сум стручно кфалификуфана...
глеј, кој и да прашаш шо се разбира у тие стфари ќе ти каже дека Металика е треш бенд, за Скид не можам да ти кажам пошо не сум ги слушал толку, а тоа шо сум слушнал поише ми ида накај Мејден..MaLe4kA напиша:epa ja ne zborev za ovie po novive od metalika ..i glupo e so gi stai za tres grupa Metalika a ne gi stai Skid Row...toj pa...eden glas ko ke pusti...ali dobar e u svaki slucaj...
попKiro Hametovski напиша:да де да прфите 4 албуми се треш. петтиот е хеви, а дригите којзнае шо се![]()
турбофолккор:pos2:MaRiNa`Oh напиша:
миксот со тоа на марина....турбокор кафанскоKiro Hametovski напиша:да де да прфите 4 албуми се треш. петтиот е хеви, а дригите којзнае шо се![]()