The Walking Dead

Супер беше епизодата, Морган (заборавив како се вика актерот) е одличен глумец можеби и најдобар во серијата. Одлично напишана и изглумена епизода (y)

Кога можеше за Гувернерот 2 вакви епизоди да има, ќе се најде место и за Морган :D

И мене ми беше интересна, секоја сезона има вакви епизоди, и мене ми се секогаш интересни.

Само малце глуп ми беше начинот на кој загина учителот, за таков трениран борец, ептен лесно го дофати зомбито.
глупости... многу глупо изведено, на крај краева можеше со стапот да го спаси т.е да го убие зомбито...

многу глупи сцени има некад

najdosadniot lik
morgan the fucking jedi and the way of the force
meh
Не пишувај глупости за Морган, тој е ликот кој ќе ја носи на рамена цела сезона. Многу ми напрај кејф што се појави на крајот од претходната сезона.

Ништо посебно не беше епизодата,можеше се ова да го склопат во 10-15мин, а не да не дупат 1 сат :)
Не може да склопат ништо во 10-15 минути за таков специфичен лик, кој носи голем психолошки проблем со него, неизбежна беше една ваква епизода каде би го прикажале неговото откровение. Неговото кршење како лик, што се било потребно за тој да биде тој што е. Тешка е и длабока психолошката состојба со која се носи ликот, не може туку така да го гледам да не убива никого, не беше ништо јасно околу тоа, што го натерало и зошто го прави тоа, ако не се прикажеше, би била безсмислена секоја негова постапка во сегашноста.

Крај! :pos:

12195982_967318970007293_7936899682157450647_n.jpg

Хипстериве пак мрчат еј :D

Мене ми беше топ епозодава, без неа ќе го серевме Морган зашто е толку пацифистички настроен, а вака веќе имаат повеќе смисла работите. Сеа дали е у право или не е друга работа, нормално, али мене искрено ми е топ ликот и баш сакав да ѕирнеме нешто повеќе за него, го чекам од прва сезона да се појави и да влезе у main cast. А и што им напраи на тие двајцата на почетокот еј, поготово на првиот леле мајко :D

Козата :place:

Хипстериве пак мрчат еј :D

Мене ми беше топ епозодава, без неа ќе го серевме Морган зашто е толку пацифистички настроен, а вака веќе имаат повеќе смисла работите. Сеа дали е у право или не е друга работа, нормално, али мене искрено ми е топ ликот и баш сакав да ѕирнеме нешто повеќе за него, го чекам од прва сезона да се појави и да влезе у main cast. А и што им напраи на тие двајцата на почетокот еј, поготово на првиот леле мајко :D

Козата :place:

Нели, друже! Козата! :place:

Еј друга ствар исто ми беше јака, крајот уствари. Нели оној што го држеше Морган, Истман, цело време ја имал откључено вратата со цел да покаже некаква поента. И Морган у последната сцена кога излезе од собата кај што беше тој Волкот, беше као „заеби ти ова, ја ипак ќе го закључам манијаков“ :D

и така
Морган го прочита Уешиба и се навежба, ај сега не можат да го тупат со Мишон и Сун Цу
И тоа цел саат

Зш ја немет на торенти четвртава епизода? Нели на први требаше да се емитува, или нешто имаат сменето? Обично веќе другиот ден ја имаше.

Зш ја немет на торенти четвртава епизода? Нели на први требаше да се емитува, или нешто имаат сменето? Обично веќе другиот ден ја имаше.
Ја има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom