The Walking Dead

Океј ве стасав полека, уште 3 епизоди и ја завршувам S04 E08. Инаку ја спичкав за неколку дена, првите две сезони се царски. Малку затупеа сега со затворот.

затоа и јас не и останувам должен:)
Аууу што видов!! :vozbud:

Океј ве стасав полека, уште 3 епизоди и ја завршувам S04 E08. Инаку ја спичкав за неколку дена, првите две сезони се царски. Малку затупеа сега со затворот.

Лелеелее верувал или не, 2 минути пробував да сватам од кај се избаци leandra на темава хахахаха! :D

Добро бе Рик имаше пиштол и место да ја упуца гнасана он му се фрли да се бори :)
фак дат шит.

Топ што умре гнасана, тапа што умре Хершел и уште потапа што ќе треба да чекаме до Феб

Иначе мислам дека бебето е ок и дека ќе поминат неколку епизоди додека пак сите се најдат :/
--- надополнето: 22 декември 2013 во 19:05 ---
Аууу што видов!! :vozbud:

пффф

MFW+ace+ventura+then+says+name+is+jenna+_eb5f9d410d95e27acba64afccd79e276.gif

GglbZga.jpg

Богохулнику еден, ќе гориш во пеколот што сквернавиш ваква светица. Ти фрлам анатема.
--- надополнето: 22 декември 2013 во 22:09 ---
Во последната, 8, епизода од 4. сезона тотално се скршив. Се прашувам, зарем е навистина така и во реалниот свет, еден злобник да заведе дузина добри луѓе и да ги натера на такво зло? Веројатно така и функционира светот овие неколку илјади години. Копилето заслужи многу поболна смрт, убаво си кажа дека е Ѓаволот лично.

:vozbud:
Лелеелее верувал или не, 2 минути пробував да сватам од кај се избаци leandra на темава хахахаха! :D
Леле брат, така, охрабри ги да продолжат со дебилизмот наречен користење туѓи аватари :)
meh fake and gay

иначе сеа ради сликиве оваа боље ми стана од natalie dormer "со устата" од гејм оф тронс

Ја црнче да не сум. Еве една од мене за мене и АнФем :X3:
Norman-Reedus-norman-reedus-34162176-960-641.jpg

Нема да ја читам темава за да не наидам на спојлери. Размислувам да ја гледам серијава, но не сум многу по хорорите.

Resident Evil на пример е ОК, или World War Z, I am Legend (закон филм), итн.

Дали серијалов е сличен на погоре наведените или станува збор за апла хорор, со сцени што те измрдуваат од место, летање црева на сите страни, сечење глави со секири се дур не му испакнат очите, да те исплаши нешто од нимајкаде некое прикажиште дур седиш и гледаш опуштено итн?

Благодарам однапред.

Нема да ја читам темава за да не наидам на спојлери. Размислувам да ја гледам серијава, но не сум многу по хорорите.

Resident Evil на пример е ОК, или World War Z, I am Legend (закон филм), итн.

Дали серијалов е сличен на погоре наведените или станува збор за апла хорор, со сцени што те измрдуваат од место, летање црева на сите страни, сечење глави со секири се дур не му испакнат очите, да те исплаши нешто од нимајкаде некое прикажиште дур седиш и гледаш опуштено итн?

Благодарам однапред.

Разликата е во тоа што зомбињата не се брзи ко во world war z i I am legend. Али друго е ко ќе го видиш Бред Пит пред тебе, па ќе трчаш да го стасаш. :D Во resident evil мислам имаше и повеќе типови на зобиња, овде сите се исти. Од другото има се.

Ако ти се бендисале филмовите и ќе те бендиса и серијава, гарант.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom