The Sims 4

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
Напредуваме :)

Иако сеуште страдам по можностите на Симс3 (и кај и да е пак ќе си ја инсталирам ;) ), Симс4 почна да станува интересна - не благодарејќи на EA, туку на TSR и MTS.

Еве некоја сликичка, немам многу, ама ќе сликнам :)
05-10-15_3-33 AM.png 05-10-15_3-34 AM.png 05-10-15_3-34 AM-3.png 05-10-15_3-44 AM.png

Ајде помош за activation key и покрај кракот и деактивирав антивирус бидејки го регистрираше првин како вирус ... не сака да проработи :/

Здраво, имам еден проблем. Ја имам инсталирано симс 2 на windows xp компјутер со сите expansion и stuff packs уште пред колку години. Графиката беше во ред, немаше никакви недостатоци, едноставно играта беше неверојатно брза. Но веќе некое време, поточно 2 години одкако купив нов лаптоп, тој компјутер не го вклучувам со месеци. И баш пред некој ден го вклучив едноставно ме фати носталгија за играта и кога ја вклучив, играта беше за никаде. Под симсовите имаше црни правоаголници, водата во базенот беше светло зелена како тревата, ѕидовите половина во боја половина исечени. Дали е нешто до играта или до компјутерот? Што вие мислите и ако може некој совет ако знаете. Новиот лаптоп ми е на windows 8.1 и не ја прифаќа бидејќи оваа верзија на windows не била пуштена во употреба кога играта била излезена.

Да ви кажам право, сум играла и симс 2 и симс 3 а имам пробано и симс 4. На мене некако повише ми се сфиѓа sims 3, оти 4ката е екстра поскапа верзија а не е нешто посебно, само човечињата шо се нешто поусовршени.

Да ви кажам право, сум играла и симс 2 и симс 3 а имам пробано и симс 4. На мене некако повише ми се сфиѓа sims 3, оти 4ката е екстра поскапа верзија а не е нешто посебно, само човечињата шо се нешто поусовршени.

Сите симс игри се убави на некој свој начин, на некому повеќе му се допаѓа 1та, на некого 2та, на некого 3та, на некого 4та. Мене искрено највеќе ми се допаѓа 2та, бидејќи таму симсовите ми беа најубави. Иако просторот за играње беше ограничен, сепак таа највеќе ми се допаѓа. 3та почна да ми се допаѓа кога излезе Island Paradise, а 4та не е нешто нај, но и таа е интересна. Секако ние тука во Македонија ретко кој може да си ја приушти 4та, па затоа ни останува да ги симнуваме од интернет полни со вируси.

Кој имаше пуштено торент од 4кава?
Ја симнав ама ме зезна Origin...

Дали некој од форумџиите тука знае како и каде можам да ја симнам Симс 4 од интернет и да може да се игра на Windows 8.1? Ја симнав еднаш од The Pirate Bay reloaded верзија и се беше супер ок, добро графиката морав да ја намалам малку но и кога ја намалив немаше некоја разлика - што ми се допаѓа. Е сега, кога излезе Get to work expansion pack исто така го симнав од The Pirate Bay, но кога ја исталирав се вклучи Origin и вели дека треба да се внесе код за активација. Зошто кога ја имав само base game сакаше да се вклучи и можев да ја играм, а потоа кога ја инсталирав експанзијата веќе не сакаше? Купување од интернет никако не доаѓа во обзир тоа ретко кој може да даде 70 евра за игра само, а и јас сум еден од нив. Ако некој знае нека каже веќе половина година ја немам играно и немам како да си го поминам слободното време, па симс ми е онака нај за поминување време.

@SimsLover Имаш на замунда сосема добра верзија, без origin и глупости. Ако немаш акаунт на замунда пиши ми по ПП да ти го дадам торентот.

@SimsLover Имаш на замунда сосема добра верзија, без origin и глупости. Ако немаш акаунт на замунда пиши ми по ПП да ти го дадам торентот.

Прати ми го торентот, немам акаунт. Благодарам однапред!

Bara mnogu jaka konfiguracija, ja simnav i poigrav malku samo napraviv kukja i mi zdosadi posto mi secka a na minimum ja staviv, ne e mojov lap top tolku dobar.
Sega ja staviv The Sims 3 deluxe da se siminja mislam deka top kje ja vozi na mojov lap top.

Bara mnogu jaka konfiguracija, ja simnav i poigrav malku samo napraviv kukja i mi zdosadi posto mi secka a na minimum ja staviv, ne e mojov lap top tolku dobar.
Sega ja staviv The Sims 3 deluxe da se siminja mislam deka top kje ja vozi na mojov lap top.

Кога ја најавуваа играта, велеа дека ке може да се игра и на послабите компјутери. Мојот лаптоп има прилично добра и јака конфигурација, брз е, не кочи воопшто, само кај симсовите ме зафркава со тоа што воопшто не сака да ги инсталира, а тоа е поради тоа што верзијата на лаптопот ми е Windows 8.1 и компјутерот не прифаќа игри што се излезени пред датумот на излегување на оваа верзија на Windows. На мојот постар компјутер Windows XP верзија малку ми кочеше но беше издржливо да се игра мислам не во смисла дека играта беше здодевна, туку не губев трпение при тоа кочење на компјутерот. Сега испада дека Симс 4 е најубаво да се игра на постари компјутери како на пример XP верзија на Windows.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom