- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Ај пушти линк да видам што е тоаNe e na reloaded.Gotova samo spakuvana i spremna za igranje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај пушти линк да видам што е тоаNe e na reloaded.Gotova samo spakuvana i spremna za igranje
Не можам да ти го пуштам на порака.Имаш некоја ограниченост на профилот за приватност.Ај пушти линк да видам што е тоа![]()
ˇAj daj mi link od kade si ja siminjala Sims3 i linkovi od site ovie preubavi custom contents na slikite pogore.На RELOADED ли е?
Да ви кажам право, сум играла и симс 2 и симс 3 а имам пробано и симс 4. На мене некако повише ми се сфиѓа sims 3, оти 4ката е екстра поскапа верзија а не е нешто посебно, само човечињата шо се нешто поусовршени.
@SimsLover Имаш на замунда сосема добра верзија, без origin и глупости. Ако немаш акаунт на замунда пиши ми по ПП да ти го дадам торентот.
Bara mnogu jaka konfiguracija, ja simnav i poigrav malku samo napraviv kukja i mi zdosadi posto mi secka a na minimum ja staviv, ne e mojov lap top tolku dobar.
Sega ja staviv The Sims 3 deluxe da se siminja mislam deka top kje ja vozi na mojov lap top.