The Sims 4

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
Кога точно излегува??

Конечно неморам да се мачам со стрелкине кога си ги правам човечината :vozbud:
Ептен глупо беше тоа дури да погодиш нешто, друго ти се зафркнало, ептен лесно со вака. А и ова со куќиве интересна работа. Порано 3 сати ми требаја за 1 куќа. Вака ем полесно и побрзо, и можам да си ги преместувам собите. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

А system requirements, кој се?

Ако е иста како Симситу 5 и не сакаме да си брцнеме во џебот ќе играме само демо.

Сакааааааааааааааааааааааам
Сеа уште по customizable ги напраиле симовите, мх мх!

Кога точно излегува??

Ептен глупо беше тоа дури да погодиш нешто, друго ти се зафркнало, ептен лесно со вака. А и ова со куќиве интересна работа. Порано 3 сати ми требаја за 1 куќа. Вака ем полесно и побрзо, и можам да си ги преместувам собите. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Сеуште ништо не се знае кога точно излегува освен тоа дека излегува во 2014. :icon_mrgr:

Ја имам околу 2 недели, од тоа што можев до сега да заклучам - 3ката сега за сега е 1000 пати подобра.
Не само што нема ништо ново и толку спектакуларно во играва, освен што детално можеш да им ги обликуваш телата, туку има и многу фалинки.
Во 3ката можеш буквално се да правиш custom, овде само ,,одредени,, работи.
Нема опција да гледаш само custom stuff.

Ја играм 3ката со сите екстензии, стварно го преоптоварува ПЦ, ама вреди.
На 4ката, сега за сега, нема шанси вакво нешто да направиш:
Screenshot-49.jpg Screenshot-55.jpg Screenshot-88.jpg Screenshot-90.jpg Screenshot-91.jpg Screenshot-99.jpg Screenshot-100.jpg Screenshot-104.jpg Screenshot-111.jpg Screenshot-114.jpg[DOUBLEPOST=1419989150][/DOUBLEPOST]На сликиве скоро се е custom, од прозори, врати, мебел, декорации...
И да не заборавам - Sims 4 сеуште нема миленици, освен... златна рипка во аквариум -.-
Screenshot-73.jpg Screenshot-128.jpg[DOUBLEPOST=1419990355][/DOUBLEPOST]Еве неколку Sims4 сликички. Нема шанси никакви ни приближно да бидеш креативен како во тројката, except as I said кога бираш дебелина, мускули, израз на лице итн.
Декорација, што беше тоа?
No more ветување на желби. No more базен. No more бирање на материјал, боја за подови, ѕидови итн.
Единствено реална е исхраната - ако јадат junk food се збумбаруваат, и им треба долго време јадење Garden Salad и вежбање како удрени малце да подослабат. That's real.

За жал, на TSR уште нема баш нешто кул за симнување, ама и кога ќе има, ќе биде pain in the ass зашто мешано се гледа се, нема само custom ;(
12-31-14_2-38 AM.png 12-31-14_2-39 AM.png 12-31-14_2-39 AM-2.png 12-31-14_2-41 AM.png[DOUBLEPOST=1419990480][/DOUBLEPOST]
Кога точно излегува??

Не се радувај многу со готовите соби, поедноставно е да си креираш сам своја, него да одиш со готовите.
Додека ја ротираш, ќе ти поремети се што дотогаш си наместил ;)
Башка и фасадата соба по соба се прави, па сега види си :)[DOUBLEPOST=1419990657][/DOUBLEPOST]
Ако е иста како Симситу 5 и не сакаме да си брцнеме во џебот ќе играме само демо.
Well, на тројката бар можеше да се преуреди градот. Онака, да си одбереш колкав плац кај ќе ставиш.
Тоа е просто незамисливо сега :)

Последно уредено:
Јок купување :)

Скапа е, а за ваква basic верзија нема шанси пари да дадам.

Сега смислувам како да ја апгрејднам без Оригин да ме открие дека сум пират :icon_mrgr:
На работа сум, кога ќе одам дома ќе пробам со еден торент што го симнав ако ми успее - топ.

Заебано е што во Симс 4, за разлика од Симс 3, мораш да си ја имаш во Оригин, да речеме 3ката хакната сосе лаунчер ми беше и од таму си ја апдејтнував, а дека 4ката ја немам на Оригин ставено, не ми дава ни лаунчер. Па сега некако ќе морам мануелно да си ја ставам таму и да ги прелажам дека ми е купена. :)

Сега смислувам како да ја апгрејднам без Оригин да ме открие дека сум пират :icon_mrgr:
На работа сум, кога ќе одам дома ќе пробам со еден торент што го симнав ако ми успее - топ.

Заебано е што во Симс 4, за разлика од Симс 3, мораш да си ја имаш во Оригин, да речеме 3ката хакната сосе лаунчер ми беше и од таму си ја апдејтнував, а дека 4ката ја немам на Оригин ставено, не ми дава ни лаунчер. Па сега некако ќе морам мануелно да си ја ставам таму и да ги прелажам дека ми е купена. :)

На Reloaded верзијата не бара да ја имаш во Origin, можеби само да имаш инсталирано Origin ама не се пушта преку него. Имаш и update(v1.2.16.10) за Reloaded верзијата

Не,
На Reloaded верзијата не бара да ја имаш во Origin, можеби само да имаш инсталирано Origin ама не се пушта преку него. Имаш и update(v1.2.16.10) за Reloaded верзијата
Ќе проверам која верзија ја имам, до сега немам ,,рачно,, апдејтувано Симс, и не знам како се прави, ти викам, преку лаунчерот на 3ката си апдејтнував се, не ме фатија до ден денес :D[DOUBLEPOST=1420466451][/DOUBLEPOST]
Ај ако не ти е тешко линкови во ПП, ме мрзи да барам веќе збеснав, а и да не мачам хакерска фамилија вака претпразнично :)

Последно уредено:
Ај ако не ти е тешко линкови во ПП, ме мрзи да барам веќе збеснав, а и да не мачам хакерска фамилија вака претпразнично :)

Не можам да ти пратам порака, веројатно имаш забрана за луѓе што не ги следиш/те следат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom