The Sims 3

Член од
14 февруари 2011
Мислења
30
Поени од реакции
4
Бидејќи и јас ги симнав од замунда сакам да те прашам шо да правам бидејќи ми искача ова. We are unable to verify that your disc is a valid copy of The Sims 3. Please contact customer service. Откако ќе ми го отвори градот ми искача... а ги кракував и се остало направив шо читав по форуми и не можам да ги оправам... помош???....
Од замунда од кај што ја симнуваше читај таму подолу како се инсталира на бугарски мислам е и на едно место ти вика да го симниш кракот пишува свалете Crackfix од тук и ќе стегниш на тук и ќе те однеси на др торент за кракот неколку мб е го копираш и нема повеќе така да ти искача :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.761
едно прашање со овие додатоциве како world adventures,town life stuff,generations каде треба да ги инсталирам во фолдерот со оригиналната симс 3 ? пробав во друг фолдер не се пуштаат ај помош !

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
едно прашање со овие додатоциве како world adventures,town life stuff,generations каде треба да ги инсталирам во фолдерот со оригиналната симс 3 ? пробав во друг фолдер не се пуштаат ај помош !
Ги инсталираш кај сакаш. Сигурно нешто со кракот имаш проблеми.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Како ја оценувате играва? :)
И дали ќе ми кочи на оваа конфигурација:
2GB RAM и матична со интегрирана графичка AS ROCK PV530, 500 GB HDD од кој слободен е 450.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како ја оценувате играва? :)
И дали ќе ми кочи на оваа конфигурација:
2GB RAM и матична со интегрирана графичка AS ROCK PV530, 500 GB HDD од кој слободен е 450.
Не да ќе кочи, ќе ора!

Инаку играта е одлична, СЕ има.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас со интегрирана графичка на medium settings ја играв, така да исто и од останатите перфоманси доста зависи.
Ти ќе играш, ама како? Сецкање, никава графика, рефлексии, резолуција.... не е играње тоа туку мачење/нервирање.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ти ќе играш, ама како? Сецкање, никава графика, рефлексии, резолуција.... не е играње тоа туку мачење/нервирање.
Не бе, 30+ фпс ми вадеше. Графиката не беше нај нај, ама сепак игрлива беше

Резулуцијата беше на најдобро ниво (1366 х 768), а за овие рефлексија она ова нешто уклучено нешто не, ти викам се на се medium settings

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не бе, 30+ фпс ми вадеше. Графиката не беше нај нај, ама сепак игрлива беше

Резулуцијата беше на најдобро ниво (1366 х 768), а за овие рефлексија она ова нешто уклучено нешто не, ти викам се на се medium settings
На болдираново убивам човек :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
На болдираново убивам човек :)
Е аман де, на лап топ играм... таа е најдобра резолуција за 15 инчен екран :icon_lol:. Инаку и јас сум ептен перфекционист за графика, бар бев... порано ако игра неможев на најако да ја играм веднаш ја бришев. Него можам SIMS 3 на се нај да ја терам ама преку лето nvidia-та ми иде преку 90 степени и не ми се ризикува.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Е аман де, на лап топ играм... таа е најдобра резолуција за 15 инчен екран :icon_lol:. Инаку и јас сум ептен перфекционист за графика, бар бев... порано ако игра неможев на најако да ја играм веднаш ја бришев. Него можам SIMS 3 на се нај да ја терам ама преку лето nvidia-та ми иде преку 90 степени и не ми се ризикува.
Исчисти си ја графичката, затоа толкава температура ти крева. И смени термална паста.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Исчисти си ја графичката, затоа толкава температура ти крева. И смени термална паста.
Во мај 2011 го купив лап топот, така да сигурно до јуни/јули во рок од 1-2 месеци не се насобрало до толку прашина или пак термалната паста да има потреба од промена. На форуми што читав тоа е нормалната температура на nvidia gt 540m, сега преку зима на 60c ми работи кога гејмам

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Во мај 2011 го купив лап топот, така да сигурно до јуни/јули во рок од 1-2 месеци не се насобрало до толку прашина или пак термалната паста да има потреба од промена. На форуми што читав тоа е нормалната температура на nvidia gt 540m, сега преку зима на 60c ми работи кога гејмам
Моја грешка, мислев ми збориш за нвидиа на РС. Инаку, во секој случај не е нормално да работи цело време на 90 степени, премногу е тоа. Отвори го ќе видиш колку прашина има поради која топлиот воздух не излага целосно надвор од лаптопот, а најверојатно и термалната паста може да ти е зацврстена т.е. да не ја пренесува убаво топлината до кулерот и обратно.

Kajgana Shop

На врв Bottom