The Sims 3

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи и јас ги симнав од замунда сакам да те прашам шо да правам бидејќи ми искача ова. We are unable to verify that your disc is a valid copy of The Sims 3. Please contact customer service. Откако ќе ми го отвори градот ми искача... а ги кракував и се остало направив шо читав по форуми и не можам да ги оправам... помош???....

Од замунда од кај што ја симнуваше читај таму подолу како се инсталира на бугарски мислам е и на едно место ти вика да го симниш кракот пишува свалете Crackfix од тук и ќе стегниш на тук и ќе те однеси на др торент за кракот неколку мб е го копираш и нема повеќе така да ти искача :)

едно прашање со овие додатоциве како world adventures,town life stuff,generations каде треба да ги инсталирам во фолдерот со оригиналната симс 3 ? пробав во друг фолдер не се пуштаат ај помош !

едно прашање со овие додатоциве како world adventures,town life stuff,generations каде треба да ги инсталирам во фолдерот со оригиналната симс 3 ? пробав во друг фолдер не се пуштаат ај помош !

Ги инсталираш кај сакаш. Сигурно нешто со кракот имаш проблеми.

Како ја оценувате играва? :)
И дали ќе ми кочи на оваа конфигурација:
2GB RAM и матична со интегрирана графичка AS ROCK PV530, 500 GB HDD од кој слободен е 450.

Како ја оценувате играва? :)
И дали ќе ми кочи на оваа конфигурација:
2GB RAM и матична со интегрирана графичка AS ROCK PV530, 500 GB HDD од кој слободен е 450.

Не да ќе кочи, ќе ора!

Инаку играта е одлична, СЕ има.

Јас со интегрирана графичка на medium settings ја играв, така да исто и од останатите перфоманси доста зависи.

Ти ќе играш, ама како? Сецкање, никава графика, рефлексии, резолуција.... не е играње тоа туку мачење/нервирање.

Ти ќе играш, ама како? Сецкање, никава графика, рефлексии, резолуција.... не е играње тоа туку мачење/нервирање.

Не бе, 30+ фпс ми вадеше. Графиката не беше нај нај, ама сепак игрлива беше

Резулуцијата беше на најдобро ниво (1366 х 768), а за овие рефлексија она ова нешто уклучено нешто не, ти викам се на се medium settings

Не бе, 30+ фпс ми вадеше. Графиката не беше нај нај, ама сепак игрлива беше

Резулуцијата беше на најдобро ниво (1366 х 768), а за овие рефлексија она ова нешто уклучено нешто не, ти викам се на се medium settings

На болдираново убивам човек :)

На болдираново убивам човек :)

Е аман де, на лап топ играм... таа е најдобра резолуција за 15 инчен екран :icon_lol:. Инаку и јас сум ептен перфекционист за графика, бар бев... порано ако игра неможев на најако да ја играм веднаш ја бришев. Него можам SIMS 3 на се нај да ја терам ама преку лето nvidia-та ми иде преку 90 степени и не ми се ризикува.

Е аман де, на лап топ играм... таа е најдобра резолуција за 15 инчен екран :icon_lol:. Инаку и јас сум ептен перфекционист за графика, бар бев... порано ако игра неможев на најако да ја играм веднаш ја бришев. Него можам SIMS 3 на се нај да ја терам ама преку лето nvidia-та ми иде преку 90 степени и не ми се ризикува.

Исчисти си ја графичката, затоа толкава температура ти крева. И смени термална паста.

Исчисти си ја графичката, затоа толкава температура ти крева. И смени термална паста.

Во мај 2011 го купив лап топот, така да сигурно до јуни/јули во рок од 1-2 месеци не се насобрало до толку прашина или пак термалната паста да има потреба од промена. На форуми што читав тоа е нормалната температура на nvidia gt 540m, сега преку зима на 60c ми работи кога гејмам

Во мај 2011 го купив лап топот, така да сигурно до јуни/јули во рок од 1-2 месеци не се насобрало до толку прашина или пак термалната паста да има потреба од промена. На форуми што читав тоа е нормалната температура на nvidia gt 540m, сега преку зима на 60c ми работи кога гејмам

Моја грешка, мислев ми збориш за нвидиа на РС. Инаку, во секој случај не е нормално да работи цело време на 90 степени, премногу е тоа. Отвори го ќе видиш колку прашина има поради која топлиот воздух не излага целосно надвор од лаптопот, а најверојатно и термалната паста може да ти е зацврстена т.е. да не ја пренесува убаво топлината до кулерот и обратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom