O
< O >
Гостин
Тие фан-мејд работи слабо ме интересираат.Ако не е официјално, ништо од бизнисот.
![]()
Сите изданија до сега ги купуваш како оригинали?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие фан-мејд работи слабо ме интересираат.Ако не е официјално, ништо од бизнисот.
![]()
Лол, далеку од тоа. Имам само 3-4 оригинали од Симс 1. Мислев дека, не симнувам Комплетни колекции од торенти освен ако не се официјално издадени од ЕА.Сите изданија до сега ги купуваш како оригинали?![]()
Лол, далеку од тоа. Имам само 3-4 оригинали од Симс 1. Мислев дека, не симнувам Комплетни колекции од торенти освен ако не се официјално издадени од ЕА.![]()
ммм...како премина дискусијата од Симс Комплит Колекшн во проекти за школо...или јас сум пропуштил нешто?Немам проверено колку е офицјално, али вреди. Многу од проектите за школо си ги преработував таму и добро излегоа...
ммм...како премина дискусијата од Симс Комплит Колекшн во проекти за школо...или јас сум пропуштил нешто?![]()
Пиши ми ПП и ке ти кажам утре, сега ме мрзи да барамАко може некој да помогне.Има многу страници за спуштање ствари , ама ретко има ствари што ги прима . Читав нешто на странски форуми и требало нешто да се инсталира папка Mods И Packages ( да се инсталира, не да напраеш new folder и rename во Mods ili Packages ) за да ги прима тие другите т.н Модс.А има многу модс на modthesims3.com
![]()
![]()
Може да ми кажете дали на Симс 3 има шифра за пари и како е ..![]()
Ова All expensions е сите продложенија на Симс 3?Ако го симнам ова не треба нешто друго да симнувам за да ја играм?![]()
Ја чекам Island Paradise.Видов на Трејлерот куќа-брод,Нуркање барање богатство.Досега сите ги имам.Па дури и Medieval so Pirates and Nobles.Мислам дека ќе биде одлична.