The Sims 3

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
Сите изданија до сега ги купуваш како оригинали? :notworthy:
Лол, далеку од тоа. Имам само 3-4 оригинали од Симс 1. Мислев дека, не симнувам Комплетни колекции од торенти освен ако не се официјално издадени од ЕА. :D

Лол, далеку од тоа. Имам само 3-4 оригинали од Симс 1. Мислев дека, не симнувам Комплетни колекции од торенти освен ако не се официјално издадени од ЕА. :D

Немам проверено колку е офицјално, али вреди. Многу од проектите за школо си ги преработував таму и добро излегоа...

Немам проверено колку е офицјално, али вреди. Многу од проектите за школо си ги преработував таму и добро излегоа...
ммм...како премина дискусијата од Симс Комплит Колекшн во проекти за школо...или јас сум пропуштил нешто? :oops:

Ја имам играно кецот и двојката долго време ја играв без додатоци. Пред две години си ја инсталирав од купено ЦД и тројката и ги симнав некои додатоци и си ја изнаиграв. И ми здосади од играње. Повеќе не ми е интересна.
Ама со сигурност можам да кажам дека за мене е најдобра игра на сите времиња. Кога ќе седнев, се заборавав, по цел ден не знаев да станам. Како сум ја играла за распусти ехее, по цел ден и по цела ноќ Де куќи правев, де растев деца, па им исполнував животни желби, лудница.:)
Голем лајк за играва.(y)

Ако може некој да помогне.Има многу страници за спуштање ствари , ама ретко има ствари што ги прима . Читав нешто на странски форуми и требало нешто да се инсталира папка Mods И Packages ( да се инсталира, не да напраеш new folder и rename во Mods ili Packages ) за да ги прима тие другите т.н Модс.:( А има многу модс на modthesims3.com :) :(:(:(

Ако може некој да помогне.Има многу страници за спуштање ствари , ама ретко има ствари што ги прима . Читав нешто на странски форуми и требало нешто да се инсталира папка Mods И Packages ( да се инсталира, не да напраеш new folder и rename во Mods ili Packages ) за да ги прима тие другите т.н Модс.:( А има многу модс на modthesims3.com :) :(:(:(
Пиши ми ПП и ке ти кажам утре, сега ме мрзи да барам :P

Може да ми кажете дали на Симс 3 има шифра за пари и како е .. :D

Ова All expensions е сите продложенија на Симс 3?Ако го симнам ова не треба нешто друго да симнувам за да ја играм? :)

Ова All expensions е сите продложенија на Симс 3?Ако го симнам ова не треба нешто друго да симнувам за да ја играм? :)

Значи The Sims 3 (основата) мора да ја имаш, а други продолженија и додатоци си снимаш по желба во зависност какви интереси имаш, а можеш и сите! Има излезено 8 експанзии и 8 stuff packs а има и разни други официјални додаоци од тн Sims 3 Store што можеш да си ги ставиш!

Ја чекам Island Paradise.Видов на Трејлерот куќа-брод,Нуркање барање богатство.Досега сите ги имам.Па дури и Medieval so Pirates and Nobles.Мислам дека ќе биде одлична.

Ја чекам Island Paradise.Видов на Трејлерот куќа-брод,Нуркање барање богатство.Досега сите ги имам.Па дури и Medieval so Pirates and Nobles.Мислам дека ќе биде одлична.

Ќе има дури и сирени! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom