The Simpsons

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Што беше последнава епизода?
Му удрија ремет на Аватар или што?
Мене воопшто не ми беше смешно.

Што беше последнава епизода?
Му удрија ремет на Аватар или што?
Мене воопшто не ми беше смешно.

Treehouse of Horror епизода беше, такви се тие, составени од мали не-баш-ептен-добри приказни.

добра е последната епизода само шегата за ЛеБрон е lame

Да ја воскреснам темата.

Тек почнав да ги гледам, сега видов најава дека наскоро ќе ги даваат на МТВ. :vozbud:

Тек почнав да ги гледам, сега видов најава дека наскоро ќе ги даваат на МТВ. :vozbud:

Хаха, lol.
И јас ги гледам сега, на почеток, 4та сезона.. и глупави се малку дур стигнат до интересните сезони..
Ми фалат бои, нема south park, а изгледав Family Guy и Futurama. Друго не размислувам да почнам.

Ако те фати сушен период, билокоја од двете.. нема да згрешиш. :)

Хаха, lol.
И јас ги гледам сега, на почеток, 4та сезона.. и глупави се малку дур стигнат до интересните сезони..
Ми фалат бои, нема south park, а изгледав Family Guy и Futurama. Друго не размислувам да почнам.

Ако те фати сушен период, билокоја од двете.. нема да згрешиш. :)

Види го што збори, па од 2ра до 5 сезоните се најкреативни и најјаки.

Види го што збори, па од 2ра до 5 сезоните се најкреативни и најјаки.

Пред спиење обично пуштам.. па еве месец дена се мачам. Изгледа not my cup of tea.
Мада не би требало. Не ми се нешто изгледа специјално. Може да се префрлам на спин офот од Family Guy - Тhe Cleveland show или евентуално American Dad, но многу понатаму.

Јас уште прва сезона гледам, да го спуштам филмот да го ѕирнам или ако има спојлерчиња да го оставам за понатака?

Јас уште прва сезона гледам, да го спуштам филмот да го ѕирнам или ако има спојлерчиња да го оставам за понатака?

Meне ми беше закон филмот. Го гледав со брат ми и не фати хистерија.
Нема спојлери, слободно гледај.

Симпсонови продолжуваат

Платите ќе се намалат, но ќе се снимa втор дел од играниот филм, вака отприлика гласи договорот помеѓу актерите и телевизијата Фокс, кој ја спаси серијата Симпсонови.

"Фокс го обнови договорот за 24-та и 25-та сезона, што значи бројот на епизоди ќе порасне на неверојатни 559", соопштиле од телевизијата.
Договорот ги задоволил и двете страни и ја отворил можноста за снимање второ продолжение од играниот филм за Симпсонови, кој во 2007-та година заработи околу половина милијарда долари.

Изворите кои се запознаени со преговорите, велат дека актерите прифатиле намалување на платите, но за 100.000 а не за 150.000 долари како што им понудиле продуцентите. Тоа значи дека во иднина тие ќе земаат по 400.000 долари од епизода.
Продолжувањето на серијата за 2 дополнителни сезони, на актерите ќе им донесе приход од по 13,5 милиони долари, во зависност од бројот на снимени епизоди.
И покрај долгогодишните притисоци од актерската екипа, студиото Фокс повторно го одби нивното барање за добивање дел од дополнителните приходи од серијата, како што е продажбата на сувенири и друг вид на рекламен материјал.

Извор : http://on.net.mk/zabava/televizija/simpsonovi-prodolzhuvaat

почнаа на МТВ ?? требаше од понеделник до петок во 19 часот мислам......

почнаа на МТВ ?? требаше од понеделник до петок во 19 часот мислам......
Треба од денес да почнат. Од 19часот како и ти што кажуваш.
Видов пред малце на тв, имаа напишано вечерва Сипмсонови 1ва епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom