The Simpsons

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Why you little :)
Дефинитивно најзакон хумор,поготово од Captain America (Homer).

Најизвадоци се кога ќе гради скара,и кога ќе се опијани,ќе ги фрли клучевите во шахта и ќе замишља дека ја вози колата.

А да,и со Bear Patrol :pos:

Inaku posle uspehot so dolgometrazniot film pocnaa pak da gi pravat seriite :))))
Na 14ti april (vcera) izleze najnovata epizoda. Da ne ima nekoj sto gi ima site serii pa da napravime nekoj trade ili nesto? : )

Цел месечен интернет ми оди по Simpsons и South Park уште 2000 години да живеам да ги даваат ќе ги гледам и даунлоадирам =)

HCL,не се чуди,можда има 3 двд-рома во PC,во кои ставил CD-иња од Симпсонови :)

Него,18тава сезона е луда,каков шизофреничар го направија Хомер :pos:

Homer : So Moe,you wont talk to me eh?...Fine!...I'll just speak to myself!
Homer (deep voice) : Hey Homer
Homer : Hey
Homer (deep voice) : So how was your day Homer?
Homer : Fine,how was yours?
Homer (deep voice) : Ok,but i am tired...from sleeping with your WIFE!!! He,he,he
Homer : Oh,NO YOU DIDNT!

Се фаќа сам за гуша,и се мава со боксови :)

Околу 100 мега од епизода е сосем доволно,ги пуштив на 40" ТВ,супер се гледаат

Ќе заборавев,ја имам и 16 сезона,само кај другар е :)

Јас ги иам од прва до петта сезона и ги порачав од шеста до десетта :)
Инаку дефинитивно најинтересен цртан на сите времиња. Хомер е стварно цар:helou:
ммммм....Donuts...

Не се лоши .... добри се имаат интересни работи ... пааа

Од последнава епизода s20e05,ептен добри моменти имаше,и timeless изјави :

Marge : I'm not sure if we're doing the right thing
Alberto : Shut up.First we make love,then we decide if we did the right thing.That's the European way!

Patty : I don't like Homer,i can't really decide on him.He's in between "Always up to something" and "Good for nothing"

Фала богу,редно беше една јака епизода по последниве 4 млаки :)

Дај бе нека се оживее темава!
Сеуште трае 22 сезона, и е сега за сега супер, посебно епизодите The Great Simpsina и The real housewives of Fat Tony.

Ги изгледав првите 6 епизоди од 22-ра сезона и некако многу се опаднати во квалитет, бар во однос на 21-ва.
Посебно Treehouse of Horror им беше тежок fail. :(

Многу пари бараат, а конкуренцијата (MacFarlane империјата) се држи доста добро. Башка некаде 2013 почнуваат новите Flintstones, така де неможат Симпсонови да се борат со таква конкуренција при такви трошоци. Се надевам ќе прифатат помалку пари и ќе тераат бар до 25 сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom