Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полошо финале и од прва. Пу! Ова срање не заслужува 3та епизода
Освен романсата се друго е на место. Само делот со Вил и Мкензи ми е некако ок, а кај споредните улоги ептен исфорсирана и стереотипична романса според мене ја има колку само да се каже дека ја има, а подобро да ја нема.Искрено, јас не приметувам никаква хемија помеѓу Џим и Меги. Дури и премногу исфорсирано ми делува обидот на сценаристите да ги спојат, како да морало да има љубовен тријаголник по секоја цена. Не знам што е финтата, ама се пласира демек некаква јака љубовна приказна, а ја сум во стилот на 'meh'. Ист е случајот и со Дон и Меги.
Other than that, се' си е совршено и секоја епизода го оддржува истиот стандард кој Соркин го постави уште во пилот-епизодата, во првите пет минути. Мекензи ја обожавам, совршен лик со маани. Вил исто. Џејн Фонда беше одлична претходната епизода и би сакал да се појавува почесто. А дијалозите, дијалозите би можел да ги слушам со часови. Токму поради нив една едно-часовна епизода ми се чини како да трае 10 минути.