Стара е таа......меѓу првите е....Гижо напиша:најбоља епизода е со Oposite day кога Грим ке полуди
знам, ама дека пред некој ден ја гледав и ми текна на неаMesaja напиша:Стара е таа......меѓу првите е....Гижо напиша:најбоља епизода е со Oposite day кога Грим ке полуди
Таа е многу добра......Гижо напиша:леле денеска изгледав неколку нови епизоди, awesome ја гледав онаа со helloween ))))))))))))
Да.....кога Менди ке се "маскира" со едно капче......Гижо напиша:онаа кога не дава Били да играат женски?))))
пер мене најбоља епизода ми е коа Сперд има метал бенд па сфират у гаража и го зимаат Грим како гитарист и се спремаат за рок-натпреварот, па таму сите гласаат за нив као најбољи бенд, и на крај Били им се става, прди со рака под мишка и тепа на натпреваротсум се газел од смеење еј......Mesaja напиша:Ја мислам дека најбољи епизода е кога Billy треба да учи математика со мачката. :lol: :lol: :lol:
Ou...Ou...
President Lincoln :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Закон!
не знам и ја одамна не сум ги глеалdoti4nata напиша:awe lugje u kolku saat davaat toa...i koga poso jas u posledno vreme nikako ne gi fakjam