The Grim Adventures of Billy & Mandy

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
poglup crtan se nema napraveno dosega. ne samo poglup tuku i popsihopatski crtan nemam videno

Oo bas e dobar. Gi obozavam Grim, Billy i Mandy. Mandy mi e interesna sto nikogas ne se smee

Имам и на друга тема пишано дека ми се омилени, посебно Били, затоа што е многу глуп.. Хахах..

Најинтересна епизода ми е, кога Били и Грим и прават роденденска торта на Менди, а уствари неа не и е роденден.... :jaj:

Да ја најдам епизодава на youtube и ќе постирам...

Имам и на друга тема пишано дека ми се омилени, посебно Били, затоа што е многу глуп.. Хахах..

Најинтересна епизода ми е, кога Били и Грим и прават роденденска торта на Менди, а уствари неа не и е роденден.... :jaj:

Да ја најдам епизодава на youtube и ќе постирам...

Somehow I really doubt it, but then again... I really don't care.
Ја обожавам Менди!! Такво створење.. :pos2:
Ама и Били е.. посебен :):) Gewd morning Mandy :smeshko:
П.С. Не ми замеравајте, ги знам сите епизоди на памет :kesa:

Леле бољи краткометражни цртанчиња од Били и Менди нема!!
Одлична комбинација на сарказмот на Менди, глупавоста на Били и лошата среќа и наивноста на Грим:pos2::pos2:

Доглометражниот ми остави посебно добар впечаток. За краткометражните немам коментар, уште некој да ги има и да ми ги подари у знак на успомен и дуго сечање ќе бидам пресреќен:)
Максвел Ејтомс е еден од најоткачените цртачи на сите времиња, нашиот најдобар цртач Тхе Мичо се води според цртежите на Ејтомс. Едноставно закон

Доглометражниот ми остави посебно добар впечаток. За краткометражните немам коментар, уште некој да ги има и да ми ги подари у знак на успомен и дуго сечање ќе бидам пресреќен:)
Максвел Ејтомс е еден од најоткачените цртачи на сите времиња, нашиот најдобар цртач Тхе Мичо се води според цртежите на Ејтомс. Едноставно закон

Хаха IMBA цртан филм хаха. Има и долгометражен? о.О

Ммм си ги симнав сите можни сезони и ги гледам по не знам кој пат епизодиве:)

Се изнасмеав пред некоја минута муабетов за Били:
Billy's Dad: What that boy needs is focus.
Mandy:So what do you propose to do about it?
Billy's Dad: About what?
Mandy: The focus problem.
Billy's Dad: What focus problem?
Grim: Let it go Mandy. :pos::pos::pos:

Има некој линк за долгометражниот? И за сезоните ако има некој нека пише, за гледанје online или симнуванје

http://www.mininova.org/tor/2037160
Не ме бива мн со торенти и такви ствари, ама еве ти линк од торентот со сите сезони на серијава од кајшто јас симнав, пробај види...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom