The Grand Tour

• Креатор на темата Креатор на темата Corvus
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја епизода како што идат им е ниво погоре, само ми фали старата патека на топ гиар и стигот.
Апсолутно патеката е катастрофа, спора и тесна, а американецот ми е топ :)
so sekoja epizoda se se polosi
tolku se bezveze sto razmisluvam da pocnam noviot top gear da go gledam
Слободно, имаш и тема!

Како прво нека го избацат The American. Тотален промашај :tapp:
Како друго, не мора Џејмс Меј секоја епизода да прашува: Does that mean he is not coming on then за Celebrity brain crash. У реду е, досадно стана. Еднаш може да биде смешно, не секогаш.

Како прво нека го избацат The American. Тотален промашај :tapp:
Како друго, не мора Џејмс Меј секоја епизода да прашува: Does that mean he is not coming on then за Celebrity brain crash. У реду е, досадно стана. Еднаш може да биде смешно, не секогаш.
Се сложувам за Американецот, ама тоа за celebrity brain cash е друга работа, фората е во тоа што уште се тужат со bbc за тоа дали смее да имаат celebrities на шоуто и ова се веќе снимени епизоди одамна.

Ја изгледав новата епизода и ми се допаѓа што ги слушаат гледачите и трпат критика, па менуваат ствари. Во новава сезона, нема повеќе celebrity brain crash, истото го замениа со celebrity f off, што е стварно кул. (y)
А до сега го нема ни американецот. Дали е за стално тргнат или не, ќе видиме. :D И најдоброто, се разбира, нивниот специфичен хумор на кој сме навикнати беше доста присутен, а имаше и смеење на сопствена сметка. Хамонд и Римак-от. :ROFLMAO:
За сега ми мириса дека се врати good old Top Gear триото. И да не заборавиме...
:pos::pos::pos:
medium-clean.jpg

Ја изгледав новата епизода и ми се допаѓа што ги слушаат гледачите и трпат критика, па менуваат ствари. Во новава сезона, нема повеќе celebrity brain crash, истото го замениа со celebrity f off, што е стварно кул. (y)
А до сега го нема ни американецот. Дали е за стално тргнат или не, ќе видиме. :D И најдоброто, се разбира, нивниот специфичен хумор на кој сме навикнати беше доста присутен, а имаше и смеење на сопствена сметка. Хамонд и Римак-от. :ROFLMAO:
За сега ми мириса дека се врати good old Top Gear триото. И да не заборавиме...
:pos::pos::pos:
medium-clean.jpg
Американецот ќе го нема повеќе. И тој и триото имаа изјавено дека тој лик не се совпаѓа со шоуто и дека нема смисла да го форсираат.

Ај можда еднаш Џереми ќе изгуби „трка“ хехе :icon_mrgr:

нова сезона почна јееееее :jeeee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom