The Class

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
The Class
51yMaOiOcwL._SX320_SY240_.jpg

Уште се чудам како Иосоно нема отворено тема за серијава (или јас не успеав да ја најдам).

Се работи за група луѓе кои учеле заедно во 3то одделение и ќе се спојат повторно на забавата која ја органзира Итан Хас во чест на неговата свршувачка со Џоан. На таа забава на Итан ќе му раскинат и по игра на случајот сите понатаму ќе останат пријатели и ќе има секакви случки.
Серијава мислам дека е правена од сценаристите на Пријатели така да самото тоа кажува колку е добра. Е сега има само една сезона, ама тоа не е поради тоа што немало гледаност, туку бидејќи серијава не успеала да го преживее штрајкот што се случуваше во Холивуд.
Искрено жално е серијава што остана на само една сезона, стварно добар хумор има, многу добри ликови, кој од кој поненормален.

Спуштете ја ако ја немате гледано, дефинитивно вреди. Само 19 епизоди има одма ќе ги изгледате :)

По тв идеше оваа многу, доста солиден дел имам изгледано, па ако целата е 19 епизоди, немам ќар. :))))) Добра е, иначе.

Да беше добра ќе имаше повеќе од една сезона. Не е ништо повеќе од обичен ситком.

Да беше добра ќе имаше повеќе од една сезона. Не е ништо повеќе од обичен ситком.
Прочитај уште еднаш се што напишав во првиот пост.
И има добиено Peoples Choice Award за најдобра нова комедија.

Iceboy знаеш дека не е така.

те тагнувам и кога ја хејтам Барса. Џубриња.

ИОсоно трола за да ја активира темава :pos: Ало модератори??? ЧД

Не бе му одговарав нешто, непотребно ме критикува дека само сум го критикувал :)
We have The Class so... :)

Шо ти е да бидеш модератор.....ти му пишуваш на профил, он ти враќа на тема!!!

Оваа Кет ненормално многу ме потсеќа на Шејн од L word, само што е stalker малце. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom