The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реално за бр.1 Ноле едноставн не смееше да си дозволи двата сета да ги губи по добиен брејк. Остај друго и грешките и игра на мрежа..​
Мене и понатаму од големата четворка Мареј ми е 4ти, едноставно не ми се свиѓа неговата игра. Ама денеска барем заслужи. Искрено, помило ми е за титулата на Бартоли него за оваа на Мареј :)
Ауу одеднаш и од нигде колку фанови има Мареј на ФБ. Хмм

Вака слабо Џокович нема изиграно неколку години, што беше работава незнам :)

Aбе нема везе тоа со публиката, 70 години чекаа вакво нешто, затоа сите личат на кастот од world war Z, Руни беше најблиску до нешто што личи на човек на трибини, Бредли и Џерард ти се исклучок, у пакет со ложите.
Ја мислев бетер однос ќе имаат, коректни беа, и кога падна Ноле кога стана и кога видоа дека е ок му дадоа асален аплауз, ова у прв сет беше. Топ беа денес, ко и у world war Z.

да, а слајсот му беше топ :icon_lol:
Немоќ, Ноле пред РГ говореше колку е круцијален сервисот за него, денес подобро ќе беше Мареј цело време да сервираше, тешка брука Ноле денеска, во секој можен аспект, али сервисот константно му е лош со години, а за смечот да не спомнувам колку битни мечеви изгубил, почнувајќи од Олимпијадата во 2008, па завршувајќи со Надал сега на РГ, па и денес при 40-40 кога ете можеше пак до брејк шанса да дојде, ужасно.

Исто колку шо има за Новак по секој освоен турнир.

Досеа нигде ги немало. Нити ако освои некој од помалите турнири... Сакам да кажам поише се хејтери на Ноле

Најслабиот меч на Џокович на турниров беше денес, што јасно кажува зошто е овој резултат. (и да изгубеше, очекував минимум 3-1, како и сите реални познавачи на тенисот). Енди на ниво, но клучно беше стабилноста на Ноле и оној 7ми гејм во 2 и 3 сет, каде И ВО ДВАТА Ноле имаше 4-2, а и гејм топка во вториот за 5-2. Повеќе од тоа што сакаше - не знам. :)

GREAT JOB ANDY!!!

Zasluzenoooooo , konecno (y)

1052921_10151555749313732_310405682_o.jpg

Браво за Енди Мареј, мојот фаворит од почетокот на турниров или поарно кажано мојот тениски фаворит.

Досеа нигде ги немало. Нити ако освои некој од помалите турнири... Сакам да кажам поише се хејтери на Ноле

Па како да ги има ко Мареј не освојува толку титули колку Новак. Се хејтери се за вас.

Чим Стефан имаше ставено аватар од Ноле не знам што ви е чудно дека Мари го освои Вимбли :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom