The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неколку пати извикаа кога топката удираше линија, а тие мислеа дека е аут. Исто и за смечов, 90% од тие топки завршуваат како винери, тешко се враќаат, инстиктивно е, не гледам зошто толку бунење за тоа. :)

Pa treba da si gi pocituvaat pravilata,potomcive na kralicata..Novak udira forhend publikata mirna,Murray vozvraka so lob i tie pobudalea.Sto imase tuka interesno ?
Ne znam za tebe no jas vo bilo koj sport izvici od tipot na aaaa,uuui,iiii, me vagaat od takt i pravam unforced error odma. :D

Murray pobrz,podobar servis,pojak returner..Veruvam deka Murray moze da bide podobar od Djokovic.Go osvoi Wimbledon,nema tolku golem pritisok da ima od arievcive,pa poopusteno ke igra.Lendl kade kade mu ja podobri igrata.(y)

Ало, Џолетови навијачи смирете со тоа „хејтери по ФБ“ смешно изгледа. :icon_lol:

Нема љутиш де, ко лани, досега Ноле, Мареј и Надал по еден, уште еден ми фали од лани за да го освои УС Опен, абе кој беше, ич не ми текнува? :D

Ping Psyside кој 100% по 2-3 размени видени го изгасил ТВ-то. :D

Јас само наминав да ви кажам дека бев во право. Ви реков дека Новак ќе игра финале, но дека прашање е дали ќе победи. Толку погодив.

Нека му е алав пехарот на Енди, јас се надевам дека ќе бидам во можност да го коментирам УС Опен со сите нишани. А таму очекувам Јержи пак да направи солиден резултат и Енди да ја одбрани титулата.

Останете ми со добро дечки. :)

Автоматски "Хенмановото Брдо" ќе стане "Марејево Брдо" :)

Јас само наминав да ви кажам дека бев во право. Ви реков дека Новак ќе игра финале, но дека прашање е дали ќе победи. Толку погодив.

Wow каков типстер, си погодила дека светскиот рекет број 1 ќе игра финале во ждреб со најдобро рангиран Ферер, и си поставила прашање дали ќе победи во финалето. :D

Ne znam za vas al ja odo na infuziju..ekipa sk nek mi posalje jedan tonus hleb

Oва некој србин сеа пишал на пејџов на СК. :pos: Од цела мука денес успеа да ме насмее баш коментаров. :D

Сега за УС Опен или Роџер или Дел По и така пак различни победници на сите 4 турнири.:)
Мареј денеска подобар беше и заслужено победи.
И се молит Стефан појќе да не стават аватат од Надал.

Ова како одговорот на тоа дека ако Мареј победи е Британец а ако изгуби Шкот :D
1004760_672346196112156_1403634801_n.png

Нека му е алав пехарот на Енди, јас се надевам дека ќе бидам во можност да го коментирам УС Опен со сите нишани. А таму очекувам Јержи пак да направи солиден резултат и Енди да ја одбрани титулата.

Останете ми со добро дечки. :)
Не се вади кажа дека ќе победи :icon_mrgr:

Како што викав дека ова може да е старт на нова серија од неколку грен слема за Новак, така и сеа само ќе го кажам спротивното, голем удар, после 1/2 финалето со Надал кога беше блиску до остварување на сонот, сеа му се случува Мареј и 3-0. Остај резултатот, катастрофа и на свој сервис, едноставно прегазен. Губи 2-0 прави два брејка и после ги губи пак двата брејка. :facepalm:

Шо е тука е, ваљда ќе остане број 1 до крај на година, не ми е тоа толку битно. Второ финале губи на ГС за неполна година од Мареј. Тоа се тие моменти да се биде или не, ги потфрла годинава и тоа дебело Ноле.

Подобар Мареј, заслужена титула. Честитки.

Неможам да го гледам овој Ендинчо со пехаров и неможам.
Иначе ништо посебно овој Вимблдон,се надевам наредниот ќе биде многу подобар.
Иначе срамота за Цока не зема ниеден сет брука жива.

Wow каков типстер, си погодила дека светскиот рекет број 1 ќе игра финале во ждреб со најдобро рангиран Ферер, и си поставила прашање дали ќе победи во финалето. :D

Да погодив уште не излезен ждребот. Вака повеќе се важи или? :icon_lol:

Да резимираме, до патиките беше работата...

:гик:

Брат најсериозно не си интересен. :) Единствено полошо од србомани (луѓе со неоснована љубов кон србите) се типови како тебе (луѓе со неоснована омраза кон србите). А прилично се лоши србоманите, па сега рачунај.
--- надополнето: 7 јули 2013 во 19:01 ---
Да погодив уште не излезен ждребот. Вака повеќе се важи или? :icon_lol:

Ја олеснува околноста. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom