The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da bese Nadal u situacijava drvja i kamenja ke se frlaa radi sudiskava odluka. :icon_lol:

Не накорнувај таму, оти Надал побара челенџ на непостоечки аут, и доби аут, а Дел Потро не побара челенџ на постоечки аут.

:)

AH be Delpoooooo bee imas challenge ALOOOOO koj kur si ja kratis sansata da go zemes gemov... :(
Da bese Nadal u situacijava drvja i kamenja ke se frlaa radi sudiskava odluka. :icon_lol:
Имаше основа да не го бара јебига, прво, уште еден имаше само, второ, не беше сигурен, и трето, 40-30 беше за Ноле, пак ќе добиеше овој прв сервис и да се играше поенот повторно, мислам дека калкулацијата му беше на место, не може ова да се оквалификува ко негов кузнае колкав пропуст. Грешката како и да е беше кај судиите, не беше мислам толку тешка оваа одлука но ете, бидна.

Не накорнувај таму, оти Надал побара челенџ на непостоечки аут, и доби аут, а Дел Потро не побара челенџ на постоечки аут.

:)

Ne pobaral Nadal challenge tuku go vikna sudijata, a sea toa sto sudijata e nepismen ne e moj problem. Novak istoto go napravi vo Madrid protiv Dimitrov i toa dva pati, samo sto togas sudijata si dosudi pravilno i ne go poslusa Novak, pa posle momakot se izvinuvase na publikata.
I ja ne rekov deka Novak e kriv vo situacijava tuku deka Delpo e glup sto ne pobara challenge, ali fakt e deka dokolku bese Nadal vo situacijava 100 000 strani ke se ispisea i radi toa ke go ocrnuvaa do krajot na zivotot. :)

Ne pobaral Nadal challenge tuku go vikna sudijata, a sea toa sto sudijata e nepismen ne e moj problem. Novak istoto go napravi vo Madrid protiv Dimitrov i toa dva pati, samo sto togas sudijata si dosudi pravilno i ne go poslusa Novak, pa posle momakot se izvinuvase na publikata.
I ja ne rekov deka Novak e kriv vo situacijava tuku deka Delpo e glup sto ne pobara challenge, ali fakt e deka dokolku bese Nadal vo situacijava 100 000 strani ke se ispisea i radi toa ke go ocrnuvaa do krajot na zivotot. :)

Не побара челенџ Надал, затоа што на РГ нема челенџ, туку сигнализираше непостоечки аут. ;)

1:1 во глупирање до сега. :icon_lol:

Каков папачки челнџ на Ноле еј, аиии, каков патетичен ризик ...
Ај она на Дел По беше логично до некаде, и лошо ја удри топката, мада и тоа беше фејл, али ова бе ...

Неам зборови.

Еве, најсериозно. Што друго има Дел Потро освен форхендот и сервисот, кој често знае да го изневери?

Движењето му е слабо, бекенд потпросечен, скратена топка не знае да изигра, на мрежа не излегува. Никаква разноврсност во играта, стои на основната линија и со цела сила удира форхенди.

Во твојов пост не гледам нешто што е точно.Дел Потро да се рече дека нема талент,тоа е жално пред се.;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom