The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков сет :cuc:
Ја сјеба Делпо со смешот што го промаши.

Сега во 4. сет очекувам некои 6:3/6:2 за Ноле. Се надевам грешам и ќе гледаме 5 сета.

Ауу.... среќа во тајбрејков за Ноле... ова може да биде кључ за исходот на дуелот. Лошо ДелПо... лошо...

Aбе Дел По и така ќе изгубеше, ради неговата слаба физичка подготвеност плус претпоставувам и малите болки кои ги има во левото колено, он и у трет сет се виде дека падна у игра, сервисот не му е толку силен, и приметете му ги гримасите што ги прави после секој подолг поен, гримаси што само едно говорат, голем замор, исти беше лани на Олимпијада со Федекс али у оној маратонски сет, исти. А сега ваков е на упола од мечот ( затоа и сум убеден у триумфот на Ноле )...

За кондициската спремност за Ноле не треба да се дискутира, се знае каква е, тоа е тој клучен параметар денес, кога веќе остали елементи во играта на Ноле воопшто не функционираат, во пакет со среќата секако, која е составен дел од секој спорт.

Дел Потро е цепеница на која судбината му доделила страшен равен форхенд.
Мене ми е крајно неатрактивен играч. Никаква имагинација, само лупај со цела сила...

Viskovic : " I opet ono cuveno izvini, a Del Potro nikad srecniji... "

Да бе, а на Ѓоковиќ му се умира кога ќе добие поен со помош на мрежа. :facepalm:

Viskovic : " I opet ono cuveno izvini, a Del Potro nikad srecniji... "

Да бе, а на Ѓоковиќ му се умира кога ќе добие поен со помош на мрежа. :facepalm:

Па ако го следеше мечот, и Новак кога имаше среќа на мрежа, истото го рече Вишковиќ.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Дел Потро е цепеница на која судбината му доделила страшен равен форхенд.
Мене ми е крајно неатрактивен играч. Никаква имагинација, само лупај со цела сила...
Далеку е од цепеница, судбината му доделила огромен тален но и склоност кон повреди, инаку според онаа игра која ја негува и која е способен да ја игра, човекот и те како е кадарен да го редуцира бројот на титули кај големата тројка.

Далеку е од цепеница, судбината му доделила огромен тален но и склоност кон повреди, инаку според онаа игра која ја негува и која е способен да ја игра, човекот и те како е кадарен да го редуцира бројот на титули кај големата тројка.

Кој талент?

Чиста сирова сила. Дрвосечач.

Фанови Надал го прават Новак како прв пат да игра тенис,со рамо ја ударил топката при крајот на 1 сет,да ја извадеше Рафа таа топка од дефанзива свршавања ке имаше тука.

И после 3 саата лупа како ненормален :cuc:

Самиот се победи Дел Потро... Ви реков, завршен меч е ова...:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom