The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не може линк од Надал мечот да се најде некој торент или слично, сакам да го гледам ја испуштив репризата.

Рејнолдс и Џонсон ако издржат уште 15тина минути ќе го продолжат мечот утре, ќе се прекине поради мрак, а знаејќи како сервираат двајцата може да туркаат далеку. :D

Sht
Shtef,abe ladam testisi,ne me zamaraj sega.Nadal e aut,tolku,shto pak palamudite.Kick ass vi objasni shto mislev so kral kategorijata,ATP se soglasuvat so mene,a fanovite na Nadal si imate izgleda svoi kriteriumi,pa ne me esapete.Meanwhile,zimski son,pa zdravje Akapulko 2014 se gledame,neshto kako repriza da gledam

Што објасни кик ес бе, две чисти нема од тенис, научил само Новак Новак и не гледа подалеку од носот. Глеј го што пишал два три поста подоле, ееј за Федерер тресе зелени мајко мила. :facepalm:
Ќе видиме за зимскиот сон не се секирај. ;)

На секој слем се врти еден ист муабет, нели малце ви здосади за тоа?

А ти ко модератор малце да ја потсредиш ситуацијата не ќе биде лошо. Гледам бришеш постови на одредени членови кои не се за бришење, а момакот што има дупли јузер си седи и си коментира слободно, и шири реа на подфорумов, знаеш и самиот за кој зборам.

Зачистена е работата, не бери гајле ти за тоа.
Што толку ве пецна тоа што членот пишал за фановите или за Надал, па тука цело време се труе за Новак, никој ништо не рекол.
Ако пост од типот „оди легни си“ треба да стои тука на темата, еве ќе го вратам назад, само вас да ви е во ред.

Ако веќе бришеш тогаш избриши се што треба да се избрише. И јас одев оф топик, и Ставрогрин ако не се лажам, и уште неколку други. Не ми е мене до членот и до неговиот пост, него подеднакво да се гледаат сите членови и сите постови.

Членот си го изнел мислењето како такво, не може нешто што го рекол, без разлика дали му е точно или не точно пишано, и дали е паметно или не, да го бришам.
Ако толку треснал нешто, тој под него што му реплицирал нека му реплицира со факти, а не како што имаше напишано од некои, такво мислење не толерирам.
Сеа вие што форсирате еден муабет за Надал треба ли да го бришам?
Сепак си е фан, и ретко кој гледа не пристрасно на работите.
Толку на оваа тема, а и верувам на темата Новак вс Надал вс Федерер. Ако имате некоја друга забелешка контактирајте ме на приватна порака, или да ви отворам посебна тема на потфорумот и таму жалете се за работата на модераторите.
Дајте малце за Мареј да збориме и за Вимблдон..сепак за тоа е темата.:)

Томич изјави дека не се чувствувал многу добро после доручекот и имал мачнини во текот на целиот меч. Баш фино што успеа да победи, многу подобро за турниров е он да биде во следното коло отколку слепецот Квери.

Утре Цонга-Гулбис треба да биде меч на денот според мене.

1200-hewitt.jpg

Овие се цареви, на секој меч на гренд слемовите го следат Хјуит, атмосфера на трибини како на фудбалски меч.

Извини ама отпаднаа и Гергес и Хантукова , така да далеку сме од рамнотежа . :D

Добро, да, од Гергес цицките тежат колку раката на Серена, така да ќе почекаме.

*нека не ме банираат модераторите заради муабетиве... :noze:

Ко Game of Thrones станавме, сите си имаат свој крал. А тоа го повлекува неизбежното прашање - Кој е Џофри? :D

Ја предлагам вака:
The King of the Clay and warden of the East, The King of the Grass and warden of the North и The King of the Hard ( :pos: ) and warden of the West.
И на крај че дојди Денерис (Димитров) и че ги распуца сите :свиркам:

Димитров ако на овој Вимблдон не догура далеку,јас не знам кога ќе почне тој да претставува закана за појаките играчи, како што викаат многу луѓе.Дечкото највеќе шо има стигнато на грендслем е 3 коло :гомце:.
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 00:35 ---
Крал на денешницата и тоа со тапија. Игра во најзлатната ера на тенисот и нон стоп има по некој јак што му прави вистинска конкуренција ама на крајот еве веќе 3 години е несоборлив на тронот. А ќе владее и уште најмалку толку. Секогаш се појавува или Федерер или Мареј или Надал да му се дрзат неколку месеци и толку. Сите еден по еден ги преслушува ќе повторам во најтешкото време да се биде прв во историјата на тенисот. Погледни само како играше против Надал на РГ и то на идеални услови за Надал на 30 степени. подобро нешто Надал не мозесе ни да сонува. И како победи тој таканаречен крал. Поштено да ама со судни маки и многу среќа. Ѓоковиќ е најконстантен играч на турот па како и да вртиш. А и за овој пораз на Надал како и лани единствен кривец е Ѓоковиќ бидејки тој знае противниците да ги исцедо ко лимон. Тоа го направи лани против Надал, против Федерер, против Мареј и сега пак со Надал. Ги цеди до даска и после ги нема никаде најмалку пола година. Човекот е како машина. Тој има четворица врвни противници додека тие го имаат само него за противник.

Чокович е најконстантен играч на турот?
Are you fucking kidding me?

Инаку Чокович само една година бил најдоминантен. 2011. Кога освои 10 титули.Смешно е кога викаш дека последниве три години тој е кралот.Веќе пола година помина,а тој е со само 3 титули и тоа ти го викаш доминација.И лани не видов некоја преголема доминација.Погледни Федерер шо праеше 2004,2005,2006,2007 и научи го поимот доминација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom