G
garthok
Гостин
Да не може линк од Надал мечот да се најде некој торент или слично, сакам да го гледам ја испуштив репризата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sht
Shtef,abe ladam testisi,ne me zamaraj sega.Nadal e aut,tolku,shto pak palamudite.Kick ass vi objasni shto mislev so kral kategorijata,ATP se soglasuvat so mene,a fanovite na Nadal si imate izgleda svoi kriteriumi,pa ne me esapete.Meanwhile,zimski son,pa zdravje Akapulko 2014 se gledame,neshto kako repriza da gledam
Марија Кириленко отпадна, а за да биде универзумот урамнотежен, неколку часа подоцна отпадна и Скијавоне.![]()
Извини ама отпаднаа и Гергес и Хантукова , така да далеку сме од рамнотежа .![]()
Извини ама отпаднаа и Гергес и Хантукова , така да далеку сме од рамнотежа .![]()
Ко Game of Thrones станавме, сите си имаат свој крал. А тоа го повлекува неизбежното прашање - Кој е Џофри?
Ја предлагам вака:
The King of the Clay and warden of the East, The King of the Grass and warden of the North и The King of the Hard () and warden of the West.
И на крај че дојди Денерис (Димитров) и че ги распуца сите![]()
Крал на денешницата и тоа со тапија. Игра во најзлатната ера на тенисот и нон стоп има по некој јак што му прави вистинска конкуренција ама на крајот еве веќе 3 години е несоборлив на тронот. А ќе владее и уште најмалку толку. Секогаш се појавува или Федерер или Мареј или Надал да му се дрзат неколку месеци и толку. Сите еден по еден ги преслушува ќе повторам во најтешкото време да се биде прв во историјата на тенисот. Погледни само како играше против Надал на РГ и то на идеални услови за Надал на 30 степени. подобро нешто Надал не мозесе ни да сонува. И како победи тој таканаречен крал. Поштено да ама со судни маки и многу среќа. Ѓоковиќ е најконстантен играч на турот па како и да вртиш. А и за овој пораз на Надал како и лани единствен кривец е Ѓоковиќ бидејки тој знае противниците да ги исцедо ко лимон. Тоа го направи лани против Надал, против Федерер, против Мареј и сега пак со Надал. Ги цеди до даска и после ги нема никаде најмалку пола година. Човекот е како машина. Тој има четворица врвни противници додека тие го имаат само него за противник.