The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nadal go fanal krapo.Kolku e Samo patetichen so taa negova zemja igra.Ne sum iznenaden,mada mislev ke dotera 3-4 kolo.Dobro,ne izgubi mnogu turnirot od igrachki aspekt,treva e,speed action adrenalin etc.Stef,legendo,neshto dolgi postovi chkrtash , a.Ne se prajte analitichari a ste fanovi,reality bites,ama koga ne e zemja ke ima vakvi iznenaduvanja za Nadal.Sepak,treba malku poveke univerzalnost za da si kral,element koj shto Nadal go zapostavi lately.Denes pochnuva kralot,mislam deka ima freeway to finale , a tamu ne sakam da prognoziram,strashni igrachi ima.Poz od Kushadasi,ladam testisi,lokam Tuborg,I se macham so ovie smartphonetouchandridkuracpalac napravi ili uzas za lugje so golemi shapi

За разлика од тебе јас знам да признаам пораз, а не да ми се криви публиката, линиите, чешањето за гз, тоа што не бил испрскан теренот или слично. Денес почнува кралот? Кој крал не те разбирам, да не те удрило сонцето у Кушадаси? Вчера играше кралот за твоја информација, и победи лесно со 3-0. Ама ајде не навлегувам во понатамошни дискусии, крајот на турнирот ќе каже некои работи, ја само ќе ти кажам моли Бога доколку дојде твојов во финале да не му се падне Федерер, затоа што ќе ја искоси тревата со него. Мада и од Мареј ќе изгуби али со Федерер нема никакви шанси.

на 43 години :place:

Оваа до 50 ќе тера,не гледам потешкотии во движењето кај неа.Како си освојува поени со леснотија,мада малку помага и оваа германкава со нефорсирани грешки но Дате Крум ја искина!:cuc:11-0 винери.

Дате Крум е закон. Единствениот тенис играч и во машка и во женска конкуренција кој е постар од мене.

:icon_lol:

Витхофт=Бартел,само што не знае да погоди винер,туку лупа на празно.Иста игра,ист сервис само финтата е што секој поен го губи дали в мрежа,дали 5 метри надвор од теренот.Очобол е дефинитивно.Како стигна до главниов жреб немам поима.:eek::eek:
Дате Крум на сервис од Витхофт има освоено над 70% од поените.:pos:

За разлика од тебе јас знам да признаам пораз, а не да ми се криви публиката, линиите, чешањето за гз, тоа што не бил испрскан теренот или слично. Денес почнува кралот? Кој крал не те разбирам, да не те удрило сонцето у Кушадаси? Вчера играше кралот за твоја информација, и победи лесно со 3-0. Ама ајде не навлегувам во понатамошни дискусии, крајот на турнирот ќе каже некои работи, ја само ќе ти кажам моли Бога доколку дојде твојов во финале да не му се падне Федерер, затоа што ќе ја искоси тревата со него. Мада и од Мареј ќе изгуби али со Федерер нема никакви шанси.
Крал на денешницата и тоа со тапија. Игра во најзлатната ера на тенисот и нон стоп има по некој јак што му прави вистинска конкуренција ама на крајот еве веќе 3 години е несоборлив на тронот. А ќе владее и уште најмалку толку. Секогаш се појавува или Федерер или Мареј или Надал да му се дрзат неколку месеци и толку. Сите еден по еден ги преслушува ќе повторам во најтешкото време да се биде прв во историјата на тенисот. Погледни само како играше против Надал на РГ и то на идеални услови за Надал на 30 степени. подобро нешто Надал не мозесе ни да сонува. И како победи тој таканаречен крал. Поштено да ама со судни маки и многу среќа. Ѓоковиќ е најконстантен играч на турот па како и да вртиш. А и за овој пораз на Надал како и лани единствен кривец е Ѓоковиќ бидејки тој знае противниците да ги исцедо ко лимон. Тоа го направи лани против Надал, против Федерер, против Мареј и сега пак со Надал. Ги цеди до даска и после ги нема никаде најмалку пола година. Човекот е како машина. Тој има четворица врвни противници додека тие го имаат само него за противник.

може само некој од фановите на новак да ми објасни мн ме интересира како тоа еве векје 3 години владее ??
како тоа 2013 е година во која владее џокович ??

за тоа кој е крал сувишни се сите коментари пуштете статистики на википедиа и не се срамете на форумов.

images

Пак почнавте бе?
А за „Бог“ муабетот пак навивачите на Надал го почнаа, сеа глупа им е дискусијата за „Кралот“, не дека не е, ама контрадикторно е да се буните вие.
Ај ќе помине Вимблдон и зафрканциите околу Надал, а може и Новак ќе го снајде истата судбина, не се знае ;)

Па крал е Надал, ама на земјените терени. Оној бабарабатин збори денес ќе искочел кралот на терен, како што знам Федерер е тука кралот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom