Техника VS Големина

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Техника или големина?

• Вкупно гласачи
    189
Dzings напиша:
Isto kako koga ke ti padne sedmica na loto a ti so dobitnata kombinacija SO VLAZNI OCI I OTVORENA USTA USHTE EDNASH PROVERUVASH DALIE SE ISTITE BROJKI PA GO FAKASH KREVETOT DA SE OSIGURASH DEKA NE SONUVASH I POSLE 10 SEKUNDI SVAKASH KOLKU SI SREKNA :)
Odprilika vaka nekako! :)
Не можам да ја доловам огромната радоста од ова, бидејќи не играм лото и не сум добила седмица.

Дај батали игри на среќа, бројки и сл. Објасни ми конкретна ситуација.
Блиска средба: твоето 24(че) VS очите (или устата, или раката) на девојката.
Kaко реагира? Што прави па ти си мислиш дека таа се радува?

Детали.

Fortune напиша:
Не можам да ја доловам огромната радоста од ова, бидејќи не играм лото и не сум добила седмица.

Детали.

Детали по ПП:pos:.....да не испадне и „Овој„ како „Оној„....од гледање ( големина во случајов ) свршуваат ...пу пу пу скраја било :pos::pos::pos: и тако даље :)

:pos::pos:

Никако по пп (те молам не давај такви идеи:pos:), тука сакам да пише. Штом почна да објаснува што и како, нека се доискаже.

Ајмо, Dzings, чекаме.

Fortune напиша:

Детали.
Ova e posledica na tehnichari? :)
Eh! Za takvi moemnti ne treba tehnika! toa ti e najubavata rabota(PRVIOT VPECHATOK E NAJBITE NELI?) Doza starv i doza pochit, doza radost i doza voshit, doza uzivanje i doza kopnezh. Moment koga na ochite stavash ushte eden sloj vlaga isto kako koga plachesh, moment koga svakash zoshto na chovekot gospod mu dal dve race(:)), moment koga skash vremeto da stoi, moment koga koga na pamet ne ti doaga nitu edna sporedba v zivotot(ili ako dojde ne bi ja napravila) i moment koga gubish kontrola na teloto i dushata i moment koga svakash zashto Lepa Brena peela: CHUVALA ME MAMA ZA VELIKE STVARI (OVA E ZA PUBLIKA :))
P.S. Eve vaka nekako vo kratki crti! Nadolgo...

Dzings напиша:
Ova e posledica na tehnichari? :)
Извини, ама јас тука не гледам последици.
Dzings напиша:
Eh! Za takvi moemnti ne treba tehnika! toa ti e najubavata rabota(PRVIOT VPECHATOK E NAJBITE NELI?) Doza starv i doza pochit, doza radost i doza voshit, doza uzivanje i doza kopnezh. Moment koga na ochite stavash ushte eden sloj vlaga isto kako koga plachesh, moment koga svakash zoshto na chovekot gospod mu dal dve race(:)), moment koga skash vremeto da stoi, moment koga koga na pamet ne ti doaga nitu edna sporedba v zivotot(ili ako dojde ne bi ja napravila) i moment koga gubish kontrola na teloto i dushata i moment koga svakash zashto Lepa Brena peela: CHUVALA ME MAMA ZA VELIKE STVARI (OVA E ZA PUBLIKA :))
P.S. Eve vaka nekako vo kratki crti! Nadolgo...
Не ги лажи тука луѓево и не преувеличувај. Како го објасна моментов, човек да се замисли дали зборуваш за некој монументален споменик или некакво квалитетно уметничко дело кое воодушевува додека го гледаш. За к*р не паѓа никој така во несвест, па и колку анаконда ако сака нека биде.
Џабе ти е батка алатот ако не знаеш како да го користиш и ако чекаш таа да има техника. Што ако таа е неискусна и мисли дека ти имаш техника? Ама да, заборавив. Ќе умира од убајни кога ќе ти го види колку ти е голем.

Ама реков и погоре, некои големок*рци се премногу самоуверени и сметаат дека големината е доволна и ништо фазла не треба да се прави. Само напред, ју кен ду ит!

Az s'm Asparuh, a me vikaat Anakonda:pos: :pos: :pos: :pos2:
ne vi e poznato ova od nekade?:pos2:

Се што е повеќе од 20 см, во одредени пози знае да предизвика болка (барем кај мене), а ако поентата во е*ењето, за некого, е токму болката-бујрум. Јас, не благодарам :nenene:. Убаво рече Форчн погоре, се плашам :toe: .
Значи сепак некоја нормална големина ( ако судиме по просек од книги од 13-18 см) со добра техника е совршен спој.:vozbud:

Fortune напиша:
Извини, ама јас тука не гледам последици.

Не ги лажи тука луѓево и не преувеличувај. Како го објасна моментов, човек да се замисли дали зборуваш за некој монументален споменик или некакво квалитетно уметничко дело кое воодушевува додека го гледаш. За к*р не паѓа никој така во несвест, па и колку анаконда ако сака нека биде.
Џабе ти е батка алатот ако не знаеш како да го користиш и ако чекаш таа да има техника. Што ако таа е неискусна и мисли дека ти имаш техника? Ама да, заборавив. Ќе умира од убајни кога ќе ти го види колку ти е голем.

Ама реков и погоре, некои големок*рци се премногу самоуверени и сметаат дека големината е доволна и ништо фазла не треба да се прави. Само напред, ју кен ду ит!
Baravte gledajte! Sega NE NAPAGAJ! Sakshe ubavo da ti obajsnam jas samo se potrudiv da prenesam! :)
P.S. IZVINI! Ako preminav nekoja granica ama nemozesh da me obvinish za neshto so shto sum roden(DARBA ILI MAANA KAKO SAKASH KAZI)! :smir:

potpolno se slagam so ednagood,sto znaci ni mnogu golem a i ne mnogu mal,a seto toa zacineto so dobra tehnika !

Барав да ми објасниш конкретна ситуација, но ти цело време ми даваш други примери. Еве да те потсетам.
Dzings напиша:
Doza starv i doza pochit, doza radost i doza voshit, doza uzivanje i doza kopnezh. Moment koga na ochite stavash ushte eden sloj vlaga isto kako koga plachesh, moment koga svakash zoshto na chovekot gospod mu dal dve race(:)), moment koga skash vremeto da stoi, moment koga koga na pamet ne ti doaga nitu edna sporedba v zivotot(ili ako dojde ne bi ja napravila) i moment koga gubish kontrola na teloto i dushata i moment koga svakash zashto Lepa Brena peela: CHUVALA ME MAMA ZA VELIKE STVARI (OVA E ZA PUBLIKA :))
Ми објаснуваш нешто што би чувствувала некоја кога ќе ти го види. Од каде знаеш што и` се врти во глава? Или можеби ќе речеш дека така ти објаснила, цела поема ти посветила како и` било во моментот? Во ред, можеби. Јас те прашав друго. Реакција поинаку се опишува.
Dzings напиша:
Baravte gledajte! Sega NE NAPAGAJ! Sakshe ubavo da ti obajsnam jas samo se potrudiv da prenesam! :)
P.S. IZVINI! Ako preminav nekoja granica ama nemozesh da me obvinish za neshto so shto sum roden(DARBA ILI MAANA KAKO SAKASH KAZI)! :smir:
Не те напаѓам, си дискутираме. Така да, нема потреба од извинувања и правдања, чисто ме интересираше како ја гледаш радоста кај девојката и ништо повеќе.
И нема зошто јас да те обвинувам за било што. Само, се трудам да ти објаснам дека без техника џабе ја имаш дарбата/маната (зависи како си гледаш самиот).

Односно, да не тупиме уште, секој со своето искуство:helou:

I posle mashkite bile egoistichni! PF!

Dzings напиша:
Пушти го прстето и посочи ми со кој дел од мојот пост допринесов да го искоментираш ова.
Односно, не знам зошто прашувам, кога и онака не одговараш конкретно на ниедно прашање.
Брее да не може човек да си праша и да дискутира, веднаш ви се сронува бисерот.

папа:helou:

Dzings напиша:

...ljubomorni ti se ova curive sto nemozat da te dostignat(ne se poklopuvaat dimenziite)-pa posle tehniki nekoi i ovo ono...abe ti vikam ja i magarici mozesh so alatot da onadish...samo napred brate...:tv:

А бе како онај народната:мал,мал,ама техничарче!Море и инжинерче да е,мал е!
Мислам дека треба комбинација и од двете работи!Нели?

Fortune напиша:
Пушти го прстето и посочи ми со кој дел од мојот пост допринесов да го искоментираш ова.
Односно, не знам зошто прашувам, кога и онака не одговараш конкретно на ниедно прашање.
Брее да не може човек да си праша и да дискутира, веднаш ви се сронува бисерот.

папа:helou:
NE KUDI KONJA KOJEG NI SI JAHALA!!! :)
Ti si super! Jas izgleda ne znam da prenesam iskustvo ustvari ne se objasnuva TREBA DA SE DOZIVEE! :)

Ljupco напиша:
...ljubomorni ti se ova curive sto nemozat da te dostignat(ne se poklopuvaat dimenziite)-pa posle tehniki nekoi i ovo ono...abe ti vikam ja i magarici mozesh so alatot da onadish...samo napred brate...:tv:
Aman bre ti so tie magarici!:tapp:

[mod]Темите се за да се дискутира на нив,никој не те обвинува за ништо,затоа обиди се ако сакаш да објасниш,а ако не сакаш тоа е веќе твое право.
И не викај,полека,ме болат ушите
leandra[/mod]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom