Техника VS Големина

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Техника или големина?

• Вкупно гласачи
    189
суги напиша:
Ако гласам големина, ќе се знае дека не знам да работам.
Ако гласам техника, ќе се знае дека иам мало туле.
Зато не гласам. Ова намештаљка е, осеќам :lol: :lol: :lol:

Не гласаш братче али вака излезе ни тоа ни тоа го немаш...:) Гревче...

Мене шо и да е, важно да ме погоди

Абе јебеш техника и Должина Ако немаш Цврстина

То је најбитно да глода нешо и да буши ЦВРСТИНА:kez:

ima edni masazi za onaa rabota,mene mi e dovono golem,ama zasto da ne bide uste 2-4 cm pogolem. Barajte go ovoj fajl preku ARES...
Natural Penis Enlargement Guide

zabeleska: 1 cm porasna :)

PlayBoY напиша:
ima edni masazi za onaa rabota,mene mi e dovono golem,ama zasto da ne bide uste 2-4 cm pogolem. Barajte go ovoj fajl preku ARES...
Natural Penis Enlargement Guide

zabeleska: 1 cm porasna :)
хммм.. комплекс. каков е таков е! јбг неможе сите да се црнци! без разлика на големината ќе заврши работа, тоа сигурно, ама работава е до задоволството кај партнерката-дали прави разлика? пошто за нас машките, големината не е фактор за задоволството. задоволството е исто и со голем и со мал алат!

mene mi e taman....nema vo matka da ja onadam:)

За мене техника е побитна. За големината не се замарам многу, ако ми е убаво не ми е битно.

kpbKENGUR напиша:
хммм.. комплекс. каков е таков е! јбг неможе сите да се црнци! без разлика на големината ќе заврши работа, тоа сигурно, ама работава е до задоволството кај партнерката-дали прави разлика? пошто за нас машките, големината не е фактор за задоволството. задоволството е исто и со голем и со мал алат!

Прави разлика, нормално. Задоволство може и без алат-орално на пример?...Ама заеби ти техника кога не може да те исполни како што треба...минијатури, ноу веј :helou:

i tehnika i golemina bi bilo ubavo da se dvete tempiraat :)

...ste slushnale za pogovorkana...
"ne e do fraerot-do alatot e"

Техниката е побитна и за неа гласав али и некоја средна големина нзс ако може :pos:

Sto e pobitno? Pa i dvete raboti se dosta bitni. Nikogas ne bi legnala so tip sto ima mal, a dokolku se sluci da mu e golem a ne znae kako da go upotrebi, pa ni togas. Vo sekoj slucaj, i dvete raboti se dosta bitni za mene.

па не е финтата само бутај што и да имаш, се разбира дека техниката е најбитна, ево нека напраат анкета само за жени и ке видиме што они сакаат, а има некој жени па гледаат само големина, а тоа се знае зашто ......:zlo:

Дали е битна големината?

Уметноста, литературата и народната медицина потврдуваат дека желбата за поголем пенис го следи машкиот дел од човештвото илјадници години. Сепак, ни Египќаните, ни Месопотамците, Римјаните, Феничаните, ниту пак Викторијанците го нашле лекот.

Човек може да ја избричи својата генитална област за да створи илузија на поголем пенис. Може да му се инјектира масно ткиво во пенисот, со што ќе добие на дебелина на некое време, поточно на 4-6 месеци. Освен тоа, може да го сецне лигаментот што му го држи пенисот за абдоменот, па да се зголеми делот што излегува надвор од телото. Ваквиот зафат дефинитивно остава впечаток на поголем пенис. Но за такво нешто потребно е да се дозволи некому да зарие остар скалпел околу најчувствителниот дел од телото, со резултати кои не се целосно загарантирани. Ваквиот зафат е своевиден хируршки комар.

Останува тајна зошто кај мажите опстојува заинтересираноста за поголем пенис. Човек би помислил дека уште од дамнешни времиња, кога се симнале од дрвјата жените се јадосувале една на друга, „ех да беше овој мојов малку пообдарен, ќе бев посреќна!” Тоа едноставно не е точно. Жените сакаат многу работи – повеќе бакнување, галење, па и кунилингус меѓу другото – но 2-3 сантима плус ваму или таму не претставува копбнеж за повеќето жени.
penis-enlargement-exercise.jpg

Разни психолози, сексолози и ним слични, сметаат дека желбата за поголем пенис е желба за други работи како релаксација, самодоверба, ослободеност, разбирање на жените, па дури и мудрост. За разлика од зголемувањето на пенисот, наброениве работи всушност се достапни. До нив може да се дојде само доколку мажот сака да осознае некои работи за себе и за еротичноста. Доколку е подготвен да се откаже од некои верувања, ставови, предрасуди и дезинформации.

Ние сега овде нема да споменуваме бројки, но се разбира дека сето горенаведено се однесува на оние што се барем блиску до долните граници на просекот. Оние пак што ептен потфрлаат – подобро нека размислуваат во валута, а не во сантиметри.
Извор: ИДИВИДИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom