ТЕХНИЧКА ГРЕШКА!

• Креатор на темата Креатор на темата lav
  • Време на започнување Време на започнување
Да додадам, видовме последниве 15 години на Балканот, колку ефикасна беше воената метода.

Само безпотребно загинати луѓе и на крај, ниту една етнички чиста држава и ниту една граница променета.

yin yang-Да додадам, видовме последниве 15 години на Балканот, колку ефикасна беше воената метода.

Само безпотребно загинати луѓе и на крај, ниту една етнички чиста држава и ниту една граница променета.

Vo Hrvatska ima raseleno nad 200 000 Srbi koi ne se veke tamu a hrvatska e 95% cista teritorija,se resava ama takticki

yin yang напиша:
Се бореле, предпоставувам, за ние да не се бориме, да дојдеме до некоја можност недоразбирањата да ги решаваме по мирен пат.
Ај нема да филозофирам многу многу, одговори ми само конкретно, јасно и кратко:

Дали неистакнувањето на знамето според тебе е "техничка грешка" или смислен потег во стил "кој ги ебе, македонско знаме ќе истакнуваме, како да не, чифша!"

а) Да
б) Не
г) Да, у право си Мистичен, ама јас сум голем инат за да признаам и пак ќе дадам дипломатски одговор.

yin yang напиша:
Специјално за Крале Марко:

2. Се вее знаме на етничката заедница која е дел од Македонскиот народ (по некоја случајност) таа етничка заедница е Албанска.

Uf,tuka ocite mi se svrtea za 360:)

Deka slavele Albancite slavele,nisto tolku strasno.Slavime i nie vo USA, i niz cel svet mada ne se sekavam tolkavo zname da sme obesile ko Albancive nekni.
Slavat i Ircite,Portorikancite,Italjanite.....
New York e preokupiran so paradi od ovie drzavi.
E sega nie sme mala drzava,mal narod,znaeme Albancive so ne napravija i normalno ke ima mrznja.
Vo red e ,etnicka zaednica se neka slavat no turi mu pepel na narod koj so misli samo na maticnata zemja a ne i na onaa vo koja so zivee ili sere da kazam povulgarno.
Zaboraile znameto nase da go zakacat,tehnicka greska bilo.Pa toa e vekje apla deka niv (ne)gi boli kur za Makedonija.Pa kako sakaat bre da gradat drzava so nas.
Tenk nareden pat som taka,ja drug nacin ne gleam,zakoni razbiraat i oni ,ne se site nepismeni.

Мистичен напиша:
Ај нема да филозофирам многу многу, одговори ми само конкретно, јасно и кратко:

Дали неистакнувањето на знамето според тебе е "техничка грешка" или смислен потег во стил "кој ги ебе, македонско знаме ќе истакнуваме, како да не, чифша!"

а) Да
б) Не
г) Да, у право си Мистичен, ама јас сум голем инат за да признаам и пак ќе дадам дипломатски одговор.

Одговорив што мислам дека треба да се прави што се однесува до она што не беше истакнато македонското знаме.

Законот вели, мора да има македонско знаме, непочитување на закон сноси одговорност.

И впрочем, не можам да знам што и како беше проблемот што знамето не беше онаму каде што треба, не сум јас организатор.

За тоа има извршни ограни и тоа би требало да нивна должност.

astrion напиша:
Vo Hrvatska ima raseleno nad 200 000 Srbi koi ne se veke tamu a hrvatska e 95% cista teritorija,se resava ama takticki

А колку Хрвати, па и Срби, па и МАкедонци загинаа поради тоа?

Не ми мрдај многу многу во твој стил и одговори конкретно. Не те прашувам што вели законот, него што мислиш ти. Дали е техѕничка грешка или ебење у мозок!

Одговорот е?
а)
б)
в)

?

Мистичен напиша:
Не ми мрдај многу многу во твој стил и одговори конкретно. Не те прашувам што вели законот, него што мислиш ти. Дали е техѕничка грешка или ебење у мозок!

Одговорот е?
а)
б)
в)

?

Ти одговорив, не знам, не можам да знам, не бев во организација.

Има кој да го разгледа тоа прашање. А тој некој, не сум јас.

yin yang напиша:
А колку Хрвати, па и Срби, па и МАкедонци загинаа поради тоа?

ti da nemas fobija od smrt,nogu se plasis kao da imas 2 000 000 evra u banka,pa stalin istrebil 5 000 000 rusi ya svoi ideali a ti se plasis za nesto smo vo pravo da ne se borime,pa ne mora da zagineme ke si nosime pancir :icon_lol: ,ili od daleko so SYSTEM GRAD pa beli znaminja,pa nie na 3 i pol ,15 do cetiri i taka,moze pa posle nema da praat tehnicki greski i da vlagaat u ofsajt

astrion напиша:
ti da nemas fobija od smrt,nogu se plasis kao da imas 2 000 000 evra u banka,pa stalin istrebil 5 000 000 rusi ya svoi ideali a ti se plasis za nesto smo vo pravo da ne se borime,pa ne mora da zagineme ke si nosime pancir :icon_lol: ,ili od daleko so SYSTEM GRAD pa beli znaminja,pa nie na 3 i pol ,15 do cetiri i taka,moze pa posle nema da praat tehnicki greski i da vlagaat u ofsajt

Што зборуваш без врска бе?

Како ти се дава да рекламираш војна.

Дај биди маж и дај предлог како да решиме нешто без тепање.

Ja mislam Yin Yang fino kaza deka e protiv toa so znameto makedonsko go nemase.
Ne znam koj del od postovite ne i go razbravte.
I samo vrtenje vo krug e rabotava

За да не не талачиш ти нас понатаму свесно и у мозок, талачи се на тридневна екскурзија надвор од форумов. Ќе научиш да бидеш малку поконкретна, а помалку Сајрус Венс и Лорд Овен финти.

Се читаме за три дена.

Back
На врв Bottom