Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај нема да филозофирам многу многу, одговори ми само конкретно, јасно и кратко:yin yang напиша:Се бореле, предпоставувам, за ние да не се бориме, да дојдеме до некоја можност недоразбирањата да ги решаваме по мирен пат.
yin yang напиша:Специјално за Крале Марко:
2. Се вее знаме на етничката заедница која е дел од Македонскиот народ (по некоја случајност) таа етничка заедница е Албанска.

Мистичен напиша:Ај нема да филозофирам многу многу, одговори ми само конкретно, јасно и кратко:
Дали неистакнувањето на знамето според тебе е "техничка грешка" или смислен потег во стил "кој ги ебе, македонско знаме ќе истакнуваме, како да не, чифша!"
а) Да
б) Не
г) Да, у право си Мистичен, ама јас сум голем инат за да признаам и пак ќе дадам дипломатски одговор.
astrion напиша:Vo Hrvatska ima raseleno nad 200 000 Srbi koi ne se veke tamu a hrvatska e 95% cista teritorija,se resava ama takticki
Cisto sumnjam i vo toa tuku aj da ne bidam off the topicLavot напиша:Но САД е земја на Американскиот народ....

Мистичен напиша:Не ми мрдај многу многу во твој стил и одговори конкретно. Не те прашувам што вели законот, него што мислиш ти. Дали е техѕничка грешка или ебење у мозок!
Одговорот е?
а)
б)
в)
?
yin yang напиша:А колку Хрвати, па и Срби, па и МАкедонци загинаа поради тоа?
ti da nemas fobija od smrt,nogu se plasis kao da imas 2 000 000 evra u banka,pa stalin istrebil 5 000 000 rusi ya svoi ideali a ti se plasis za nesto smo vo pravo da ne se borime,pa ne mora da zagineme ke si nosime pancir,ili od daleko so SYSTEM GRAD pa beli znaminja,pa nie na 3 i pol ,15 do cetiri i taka,moze pa posle nema da praat tehnicki greski i da vlagaat u ofsajt
astrion напиша:ti da nemas fobija od smrt,nogu se plasis kao da imas 2 000 000 evra u banka,pa stalin istrebil 5 000 000 rusi ya svoi ideali a ti se plasis za nesto smo vo pravo da ne se borime,pa ne mora da zagineme ke si nosime pancir,ili od daleko so SYSTEM GRAD pa beli znaminja,pa nie na 3 i pol ,15 do cetiri i taka,moze pa posle nema da praat tehnicki greski i da vlagaat u ofsajt