ТЕХНИЧКА ГРЕШКА!

• Креатор на темата Креатор на темата lav
  • Време на започнување Време на започнување
сега во твој стил-елаборирано ќе ти објаснам...................................
....................................................................................................
...................................................................................................
.................................................................................................
Македонија на Македонците

Ако имаш две врати една отворена и друга затворена поинтересна ќе ти биде затоврената, исто е и со задничкото живеење овде. Ако им браниме, ова па, она ќе прават за инает, и нам да ни брани некој, ќе правиме за инает

Epa aj da im dademe so sakaat oti moze da gi iznervirame pa ke ne tepaat lele zaboraiv stvarno ti dolzam izvinuvanje,a inaku tvojata teorija e malce detska zatoa sto oni ne se glupi si imaat cel,ideologija a taa ideologija e finansirana so takvi pari so Bill Gejts gi nema videno ali ajde da ne ja tupime mnogu ne e bas taka ti kako so mislis ali ajde demokratija na izrazuvanje mora da te pocituvame.

astrion напиша:
Epa aj da im dademe so sakaat oti moze da gi iznervirame pa ke ne tepaat lele zaboraiv stvarno ti dolzam izvinuvanje,a inaku tvojata teorija e malce detska zatoa sto oni ne se glupi si imaat cel,ideologija a taa ideologija e finansirana so takvi pari so Bill Gejts gi nema videno ali ajde da ne ja tupime mnogu ne e bas taka ti kako so mislis ali ajde demokratija na izrazuvanje mora da te pocituvame.

Види, јас не мислам да дадеме секому СЕ што ќе посака, всушност не ни се работи за давање-земање. Тоа го гледам како барање право, да се слави празник. Напишав веќе, дека сакам и македонци да слават Илинден во Њу Јорк.

А и напишав и за „идеологијата„ на предходната страна што мислам. Дај бре.Не ми се повторува, имајте малку исав, читајте се.

Lavot напиша:
сега во твој стил-елаборирано ќе ти објаснам...................................
....................................................................................................
...................................................................................................
.................................................................................................
Македонија на Македонците

No arguments? :)

Македонија е на Македонците, сите државјани на Македонија. :wink:

yin yang напиша:
Зоран не ни ја признава црквата. Албанците кои живеат во Македонија немаат дакви изливи. Не ги ставај во ист кош, те молам.

Se so odi protiv drzavata treba da se kazni so zakonot,ako go zaboravile da go istaknat znameto treba da se kazni organizatorot,toa e pravna drzava ne mi zbori za Belgija,Avstralija,Kanada please ,tamu se funkcionira kako podmackano,a toa deka ne go istaknale makedonskoto zname tebe ti precelo,ne e vazno tebe dali ti precelo vazno e koj ke ja snosi odgovornosta za taa anomalija bidejki so zakonot jasno e precizirano kako treba da se istaknuva zname na zaednica a ne koj kako saka,nacekale selo bez kucinja pa ajde so sakame ke pravime,ako go uapsis organizatorot odma drug den protesti, abe koj ve uci be taka Albanci prosti

Напишано од Lavot
Јинг а кај живееш ти?
Во земја Дембелија изгледа, каде се е убаво и кокичиња растат и сонцето грее и баба ми се смее...
Албанците немале такви изливи?!?!
Празник на Етничка заедница?
Знаеш ти што е "Етничка заедница"
Последно читав, дека има обид за Фламанска држава-допрва ќе читаме
А кои се тие "мултиетнички земји кои станале некој и нешто"
Кажи ми те молам една од нив?
Само немој да ми речеш Швајцарија оти ќе пукнам од смеење...

а ова е напишано од Јинг
Онаа која астрион ја нарече „далеку од нас„.

Добро? Зошто не читаш се со ред?

И да.. што и фали на Швајцарија? Можеме да сакаме да бидеме Швајцарија, а можеме да сакаме да бидеме Израел.

Што повеќе ви се допаѓа?
еве ги твоите аргументи...сакате во Швајцарија или Израел...
Јас сакам во Македонија-Македонска Македонија....
и сега кој дава аргументи?
ај прочитај го уште еднаш напишаното од мене,па потоа пополека и нежно читкај си од твоето напишано
и кога ќе завршиш со задачата ако не те мрзи одговори на следните прашања...
1. Што сакал авторот да каже со текстот?
2. Зошто во Македонија се веат знамиња од туѓи држави?
3. Зошто Македонскиот народ го нема правото ни да учи на Македонски во Албанија
4. Зошто всушност јас се занимавам со такви како тебе кога појма си немаш од политика, а уште помалку од историја (албанскиот проблем не е сегашен, од 19 век е)
потоа затвори ја вежбанката и уште еднаш повтори си:
1. За кој к*р се бореле моите предци
2. Зошто гинеле толку многу жртви, за некаква си Македонија
и кога ќе го направиш сето тоа запомни си.......
овде сама ќе треба да се потрудиш!

yin yang напиша:
Море, инаетчијо. Нели и јас реков дека ми пречи што не беше истакнато Македонското знаме?

Ај оди уште еднаш прочитај што се напишав, да не морам на секое да се повторувам.

Procitav i sakam da kazam deka ne treba da se pravi razlika megu Zoran i Ahmeti koj sega se vadi na "tehnicka greshka".Pa i Zoran mozeshe da rece taka,neli?
Tebe ti smeta neistaknuvanje na Makedonsko zname ama jas toa go razbiram kako predizvikuvanje na rasna,verska i nacionalna netrpelivost i mene mi beshe zagrozen zivotot so toa shto organizatorite na proslavata predizvikaa verska i nacionalna netrpelivost pa mozeshe da dojde do nesakani posledici.

astrion напиша:
Se so odi protiv drzavata treba da se kazni so zakonot,ako go zaboravile da go istaknat znameto treba da se kazni organizatorot,toa e pravna drzava ne mi zbori za Belgija,Avstralija,Kanada please ,tamu se funkcionira kako podmackano,a toa deka ne go istaknale makedonskoto zname tebe ti precelo,ne e vazno tebe dali ti precelo vazno e koj ke ja snosi odgovornosta za taa anomalija bidejki so zakonot jasno e precizirano kako treba da se istaknuva zname na zaednica a ne koj kako saka,nacekale selo bez kucinja pa ajde so sakame ke pravime,ako go uapsis organizatorot odma drug den protesti, abe koj ve uci be taka Albanci prosti

Се расправаше за славењето празник, реков, нека слават. Се расправаше за тоа што немаше Македонско знаме истакнато, реков мора да се има закон и да се истакнува Македонското знаме, без приговори.

Кој ти е проблемот?

Ај прочитај се што напишав.

ABC напиша:
Procitav i sakam da kazam deka ne treba da se pravi razlika megu Zoran i Ahmeti koj sega se vadi na "tehnicka greshka".Pa i Zoran mozeshe da rece taka,neli?
Tebe ti smeta neistaknuvanje na Makedonsko zname ama jas toa go razbiram kako predizvikuvanje na rasna,verska i nacionalna netrpelivost i mene mi beshe zagrozen zivotot so toa shto organizatorite na proslavata predizvikaa verska i nacionalna netrpelivost pa mozeshe da dojde do nesakani posledici.

Може, ако доаѓа до нешто, единствено да дојде до казнување на организаторот за непочитување на закон.

Ништо друго нема и не треба да дојде.

A Prcevski zapocna da go spie nikogash nedospieniot zimski son.Treba li eden ABC da mu ja sraboti negovata rabota?

Напишано од Lavot
Јинг а кај живееш ти?
Во земја Дембелија изгледа, каде се е убаво и кокичиња растат и сонцето грее и баба ми се смее...
Албанците немале такви изливи?!?!
Празник на Етничка заедница?
Знаеш ти што е "Етничка заедница"
Последно читав, дека има обид за Фламанска држава-допрва ќе читаме
А кои се тие "мултиетнички земји кои станале некој и нешто"
Кажи ми те молам една од нив?
Само немој да ми речеш Швајцарија оти ќе пукнам од смеење...

а ова е напишано од Јинг
Онаа која астрион ја нарече „далеку од нас„.

Добро? Зошто не читаш се со ред?

И да.. што и фали на Швајцарија? Можеме да сакаме да бидеме Швајцарија, а можеме да сакаме да бидеме Израел.

Што повеќе ви се допаѓа?
еве ги твоите аргументи...сакате во Швајцарија или Израел...
Јас сакам во Македонија-Македонска Македонија....
и сега кој дава аргументи?
ај прочитај го уште еднаш напишаното од мене,па потоа пополека и нежно читкај си од твоето напишано
и кога ќе завршиш со задачата ако не те мрзи одговори на следните прашања...
1. Што сакал авторот да каже со текстот?
2. Зошто во Македонија се веат знамиња од туѓи држави?
3. Зошто Македонскиот народ го нема правото ни да учи на Македонски во Албанија
4. Зошто всушност јас се занимавам со такви како тебе кога појма си немаш од политика, а уште помалку од историја (албанскиот проблем не е сегашен, од 19 век е)
потоа затвори ја вежбанката и уште еднаш повтори си:
1. За кој к*р се бореле моите предци
2. Зошто гинеле толку многу жртви, за некаква си Македонија
и кога ќе го направиш сето тоа запомни си.......
овде сама ќе треба да се потрудиш!

yin yang напиша:
Може, ако доаѓа до нешто, единствено да дојде до казнување на организаторот за непочитување на закон.

A koj saka do drugo da dojde?Samo kazna za nepocituvanje na zakonite ama ne ako tuku da se izvrsi odma,dosta bese ako i nazalost

yin yang напиша:

A zoshto vo slucajot so Zoran Vranishkovski bi mozelo da dojde do neshto i popot beshe osuden po "brza postapka"?Ili ovaa drzava za edni e majka a za drugi makea?

Back
На врв Bottom