Има уште еден Жито Маркет у Тетово горе по улицата после музичко и Бакал на улица Иво Лола Рибар ако уопште тој маркет работа пошо ја не сум пазаруел никоаш у Жито маркетиве.А Жито маркет кај ќе иде?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има уште еден Жито Маркет у Тетово горе по улицата после музичко и Бакал на улица Иво Лола Рибар ако уопште тој маркет работа пошо ја не сум пазаруел никоаш у Жито маркетиве.А Жито маркет кај ќе иде?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Не видов клозети, гаражата е катастрофа, тесно е, проектот е тралала....Бев во Pallma mall и новиот дел е предобро напраен. Многу подобро смислен од стариов дел. Нептун видов ќе отвараа продавница.
Е сега стариов дел би требало малце појќе да се потсреди. Има простор да се привлече уште по некој бренд да влезе.
Можда има пропусти напраено веруем ама горе доле е добро како за Тетово.Не видов клозети, гаражата е катастрофа, тесно е, проектот е тралала....
Боље иди до ситимол, јер овде фирмиве се петпарачки
Sent from my phone using Tapatalk
Уште еднаш ќе ти одговорим на ова.Нема место за тинекс тамо, зегин и банка има сега отворено
Sent from my phone using Tapatalk
Кј ќе се гради?!Tetovo ke ima nov stadion!
...каде се парите од фабриката за електричните возила, ај сликај ја фабриката да ја видам? колку пари се дадени за изградба? кога се дадени? и кому се дадени? и што е направено до денес! ај одговори плизз!@bijons Ne si u tema.
Kako prvo slikite shto si gi pratil ne znam kaj si gi najdil.. se gleda deka si ostanal mnogu nazat vo sekoe pole na zhivotot. OCAJNO... odamna tie mesta ne se na takva sostojba.
Za stadionov, prvo Ecolog ne e konsesioner na stadionov, vratena e pak vo sopstvenost na opshtina, i zatoa e otvoren tender (ne znam dali znash kako odat ovie raboti, kako ke otvarashe tender opshtinava ako ke beshe Ecolog konsesioner, logika malku).
za Bolnicava, od "mozhebi" do informaciona ima golem hendek. Surfiraj pred da pishuesh, "mozhebi" ne e taka.
Vas drzavnite pari ve bolat za u Tetovo, i vo sekoja invensticija laete. Zas be nikogash ne pishuete zas drzavata ne invenstira vo eden od najgolemite aseti vo drzavata " Popova Shapka". Gradat nov lift za u vodno, a tamu kaj shto invensticijata se vraka duplo, ne vie cue, bidejki se "pari na drzavata".
"..де жа ву ситуации, штом газдата од Еколог е концесионер на стадионот ете каде лежи зајакот, исто како што донирал за изградба на околната ограда во градската Клиничка болница во градот, а Министерот за здравство отворил тендер за изградба и изведба на оградата и околното земјиште, а тоа веќе е изградено со донација од Еколог, прво се донира, па потота преку тендер се влечат пари од државен буџет и се доделува на фирма која е можеби во сопственост на донаторот, шема која секогаш функционира посебно пред избори и ги замајува очите на граѓаните и пациентите, т.е. гласачите демек многу се грижат за нив, а ваму еден Господ знае што милиони се влеваат во нечии лични џебови, ем коалициони партиски рекламни предизборни парични потреби!"
...јас не лајам, вие самите лаете, најде Алијанса да го критикува Касами т.е. Беса, прочитај околу тендерот што пишуваат, а самите Алијанса во здравството не гледа дека прво гради, па потоа прави тендери, за да каже дека добила донација за оградата и паркинг во болница од Дестани, а склучила тендер за иста работа што се донира, не е перење пари?@bijons Ne si u tema.
Vas drzavnite pari ve bolat za u Tetovo, i vo sekoja invensticija laete.
...а ти дали знаеш, ако некој е блокиран со средства не може да прави тендер? опструкција од ДУИ со дупка и долгови во општината, Касами НЕ МОЖЕ да прави тендер и тоа од 10 мил евра, тоа дури е меѓународен според износот?@bijons Ne si u tema.
vratena e pak vo sopstvenost na opshtina, i zatoa e otvoren tender (ne znam dali znash kako odat ovie raboti, kako ke otvarashe tender opshtinava ako ke beshe Ecolog konsesioner, logika malku).
Koi pari ? Dal neshto drzavata za ta fabrika ?...каде се парите од фабриката за електричните возила, ај сликај ја фабриката да ја видам? колку пари се дадени за изградба? кога се дадени? и кому се дадени? и што е направено до денес! ај одговори плизз!
...јас не лајам, вие самите лаете, најде Алијанса да го критикува Касами т.е. Беса, прочитај околу тендерот што пишуваат, а самите Алијанса во здравството не гледа дека прво гради, па потоа прави тендери, за да каже дека добила донација за оградата и паркинг во болница од Дестани, а склучила тендер за иста работа што се донира, не е перење пари?
...читај што прашува Алијанса на Албанците, а не ние, јас лаеме!![]()
АА: Поддршка за поправка и реновирање на Градскиот стадион во Тетово - zoom.mk
Почитувани тетовчани, почитувани љубители на спортот Граѓаните на Тетово и околината, љубителите на спортот, навивачите и фудбалските клубови веќе подолго време чекаат на нов или реновиран стадион по соодветни стандарди. Првично, Алијансата за Албанците-Тетово ќе ја поддржи секоја иницијатива со...zoom.mk
...а колку време бил концесионер?![]()
Komuna jep “aminin”, Lazim Destani gati për të bërë Tetovën me stadium Europian!
Lajmi i publikuar në klanmacedonia,mk, më date 27.06.2023 “Në shtator fillon riparimi i stadiumit “Ecolog Arena”në Tetovë” po…klanmacedonia.mk
...а ти дали знаеш, ако некој е блокиран со средства не може да прави тендер? опструкција од ДУИ со дупка и долгови во општината, Касами НЕ МОЖЕ да прави тендер и тоа од 10 мил евра, тоа дури е меѓународен според износот?
... кога ги превзела Општината (читај Касами новиот градоначалник) од ДУИ (читај од градонач.Теута Арифи), како што читав инфо, Општината била во голем минус со неплатени сметки и блокирана, може и тоа да го најдам инфото ако баш те интересира.Koj ima blokirani sredstva ? Znaesh li koj go otvaral tenderot ?
...појма немам, ама како што побарав сега низ НЕТ на тебе за инат, зашто и ти појма немаш, а се правиш дека имаш, не постои „Јавно претпријатие Тетово транспорт“ во Јавните набавки, како што пишува тука на овој портал „Тетово Инфо“ дека преку тоа ЈП се отворил тендер, барем до сега нема такво нешто или не можам да најдам или измислено е или не е добро напишано!Znaesh li koj go otvaral tenderot ?
... не дека ме интересирало за градскиот стадион во Тетово, па најмалку каде се играло фудбал, па да знам за концесионерот дека веќе не бил концесионер, но ете сега знам, дека станал концесионер на туѓ имот кој бил во процедура за легализација (Тетекс, Љуботен фудбалските клубови), за узурпација први сте, а и тоа фалењето за вложените 7 милиона се дадени и направено нешто со нив или само вртат во круг.Kolku vreme bil konsesioner e druga tema, ti tvrdeshe deka e ushte, a sega smani stav. Ne gi znaesh rabotite, zatoa ti vikam llaesh bez da imash informacii.
Број на оглас | Договорен орган | Предмет на договорот | Вид на договорот | Вид на постапка | Датум на објава | Краен рок | Документи |
---|---|---|---|---|---|---|---|
21149/2023 | Министерство за транспорт и врски | Набавка на услуги од агенција за привремени вработувања | Услуги | Поедноставена отворена постапка | 23.11.2023 | 11.12.2023 10:00 | Прикажи |