Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе што е работава со тој Бифе?Има направано некој лапсуз или слично нешто па што е познат толку???Дај кажите збор-два за него по што е познат??

Aбе што е работава со тој Бифе?Има направано некој лапсуз или слично нешто па што е познат толку???Дај кажите збор-два за него по што е познат??

НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ!! ЌЕ ТЕ ВЕСЛАМ КАКО СЕВЕРИНА!! :pos2::pos2::pos2::ojea: :)

--- надополнето ---

http://www.facebook.com/posted.php?...ents=1#!/group.php?gid=113989925311915&ref=mf
Ајде масовно у групава :)

Људи, имате некои информацие за турнириве што би требало да се дешаваа на спортски?

на 18 почнуе, пријавуање ка по обичај у пицерија форум :)

Људи, имате некои информацие за турнириве што би требало да се дешаваа на спортски?

Ќе играте? дај напрај место хахаха...
...или дај да напраемо и кајгана тим :icon_lol:

може да напраемо кајгана тим за овој големиов шо е војводи шо го организираа, а за малиов вие од блок нема да праете екипа?

Ајде да играмо :)
Мене ка помал ќе ме примите??:pipi:
Ајде сеа у субота у рамстор да се договоримо ако играмо на турнирот.
btw ајде пријавуање за у субота у рамстор

1.bojan makedonec
2....?

ја не играм у субота.... ама би играл на големиов турнир да не изгаза малу:)
Ак опраемо екипа дај побргу да га напраемо, барем 8 душе да ес состаемо сеа дур траа пријавуањава

ни ја не играм сабота =\
- нема услови више за у балонот, многу е загушливо... а и СП сеа :tv:

а за турниров може да напраемо турнир, и зош да не згазат?
коа игравмо прв пут од кајгана у рамстор имаше добри, ја со Стефан одбрана, Тони туе понапред, Шушуљ (ваљда беше) со тебе Аце напред... на гол можемо нинџата :vozbud: и 2ца резерви (х

Е од кога е овој турниров??

И ја би играл на туриров. Во сабота неможам да играм бидејќи сум по свадби нон стоп, така да затоа и не сум редовен (таква ми е работата). Преку недела сум нон стоп слободен. Инаку за на турнирот би играл назад одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom