Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти реков тони да не даваш толку голови, ги демотивира сите, несакаат да играат више![]()
кој си ти? Боце?Ako se prae ekipa za turnirov racunajte i na mene![]()
da daкој си ти? Боце?
Ajde koj e zainteresiran da napraemo ekipa za turnirov neka pise neka pise, pa ako nema dovolno ljudi ce viknemo i neciv drugar
18 е влечењето, значи до 17 е пријавуањеЕве и ја ќе играм, ајде еве го 18 барем до среда да знаемо колку ќе бидемо...
Ne eve i ja ce igram , igrav prvata u ramstor znaci smo 5 duse ja bojan warmaster boce milanez rece ce igra golman samo da najdemo i da go nateramo da igra stefan ce bidemo jak tim. Aj ako igramo da se organiziramo da idemo na kafe negde da se dogovorimo uboo.Ste za ovja sto gi nabrojav???Џабе ка што гледам нема деца, и warmaster би дошал ама џабе пак 3-ца смо само...
Ne eve i ja ce igram , igrav prvata u ramstor znaci smo 5 duse ja bojan warmaster boce milanez rece ce igra golman samo da najdemo i da go nateramo da igra stefan ce bidemo jak tim. Aj ako igramo da se organiziramo da idemo na kafe negde da se dogovorimo uboo.Ste za ovja sto gi nabrojav???
Ajde ajde ja sum za kazite koga idemo da na kafe da se dogovorimoNe eve i ja ce igram , igrav prvata u ramstor znaci smo 5 duse ja bojan warmaster boce milanez rece ce igra golman samo da najdemo i da go nateramo da igra stefan ce bidemo jak tim. Aj ako igramo da se organiziramo da idemo na kafe negde da se dogovorimo uboo.Ste za ovja sto gi nabrojav???