Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Aјде утре што помасовно на протестов да го искажеме својот револт!!

БУДЕЊЕ!!!

СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ ГРАЃАНИ НА КОИ ИМ ПРЕЧИ СМРДЕАТА И ЧАДОТ ШТО СЕ ШИРИ ОД ДИВАТА ДЕПОНИЈА ДА ЗЕМАТ БУДИЛНИЦИ, ТЕНЏЕРИЊА, СВИРЧИЊА, ТРУБИ И ДА НИ СЕ ПРИДРУЖАТ НА ПРОТЕСТОТ.

СО СИЛНА ВРЕВА ДА ГИ РАЗБУДИМЕ НАДЛЕЖНИТЕ, СО ЦЕЛ ЗА ШТО ПОСКОРО РЕШАВАЊЕ НА ГОРЧЛИВИОТ ЕКОЛОШКИ И ЗДРАВСТВЕН ПРОБЛЕМ НА СИТЕ НАС.

ГРАДСКИ ПЛОШТАД ТЕТОВО
САБОТА, 9ТИ ЈАНУАРИ
14 ЧАСОТ.

Неформална група „Свесни и совесни граѓани“
---
ZGJIM!!!

FTOHEN TË GJITHË QYTETARËT TË CILËVE U PENGON KUNDËRMIMI DHE TYMI QË PËRHAPEN NGA DEPONIA E EGËR TË MARRIN ORËT E MURIT, TENXHERE, FISHKËLLESA, TRUMPETA DHE TË NA BASHKANGJITEN NË PROTESTË. ME ZHURMË TË FUQISHME TI ZGJOJMË ATA QË JANË KOMPETENTË ME QËLLIM TË ZGJIDHJES SA MË TË SHPEJTË TË PROBLEMIT TONË TË DHIMBSHËM SHËNDETSOR DHE AMBIENTAL.

SHESHI I QYTETIT NË TETOVË
E SHTUNË
9 JANAR, ORA 14

Grupi Joformal „Qyetarë të vetëdijshëm dhe të ndërgjegjshëm”

ка децана...на пример ка warmaster, он е баш дете нели. :wink:

Што дека имам 28 години кога се осечам како 15 :helou::wink::baeh:.

П.С. Утре на протест да се оди не се издржуе ова више

Стварно еј, ај малку повеќе да дискутираме околу оваа проблематика.
Ме интреесира пример мене што сознанија имате, дали уопште абер има да се среди депониава??

Стварно еј, ај малку повеќе да дискутираме околу оваа проблематика.
Ме интреесира пример мене што сознанија имате, дали уопште абер има да се среди депониава??

Викаа дека требало да се доизгради депонијата русино и гостивар за да може барем негде нашево ѓубре да го фрлимо.Значи општина Тетово треба да даде паре за да се доизгради и да има место и за нашево ѓубре
Протестов е за тоа да надлежниве побрзо да реагираа и конечно да се ослободимо од депонијава наша:toe:

Може некој да ме упати на нетов каде поконкретно се дискурира за ова, или пак се е локално??

22266_1174846456798_1397184735_30416247_7583680_n.jpg

Еве ја мојата маска

:pos2: Гледам доста си се потрудил за маслава а? Секоја чест, само внимателно друг пат ако ја покажуваш пред постари госпоѓи со слабо срце:vozbud:

:pos2: Гледам доста си се потрудил за маслава а? Секоја чест, само внимателно друг пат ако ја покажуваш пред постари госпоѓи со слабо срце:vozbud:

Можеби и ќе ги обрадуам кој знае.

Демек ако беше некој друг, ќе беше поарно. И пак све иде у политика, никој не гледа што ќе се разболемо овде од ова срањево што го дишимо, пак си гледаа партие и сл. Затоа од нас неможе ништо да биде...

u Facebook citav:
citiram : BARAVTE GLEDAJTE, znaci makedonskite gragani od tetovo go glasaa ovoj gradonacalnik i sega neka gledaat...

taka nesto bese, ne se sekavam bas bas...

alo ne e dobro u sekoj slucaj.

Toa sto si go gledal sigorno bil nekoj od sportivnata partija....a ako bese nekoj drug pak tie od drugata partija ke kritikuvaa...zarem ne se nacuvtie veke deka POLITIKATA E SRANJE!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom