Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Ae bas vecerva vidov eden kamion kako go nosese gjubreto...dobro e se nosi poleka poleka :)

Чекајте сеа кога ќе почнат да се бунат овие од Бањица ќе видиме после што ќе праите:toe::salut:

Ова сигурно е местото кј што се носи ѓубрето таке??Па чим до сеа туека се складирало ѓубрето од Гостивар и не праеле проблеми зш сеа да праа??:toe:

Ова сигурно е местото кј што се носи ѓубрето таке??Па чим до сеа туека се складирало ѓубрето од Гостивар и не праеле проблеми зш сеа да праа??:toe:

Прво не се складираше тука него во друга депонија на повисоко место која сега е затворена.Е сеа зш да праат проблеми прашуваш?
Абе они како што знам немаат ништо против ѓубрето да се фрла во Русино ама они бараат прво да се изгради фабрика за рециклирање па после да се пренесува.Е сеа што ќе бидне ќе видиме.:salut:

Ауу врне снег...што убаво целиот град бел е :)

На страната од Еколог на фејсбук стаеле слика и од Еколог од Тетово, и како што ги гледам останатите објекти овој нашиов после оној у Дубаи е најјубав... која чест (x

http://www.facebook.com/search/?q=e...-International/238807830053?v=wall&ref=search

2yoqv75.jpg

Еве и навечер:
34rhurl.jpg

стварно е убаа зградава и да после таја од дубаи кај нас е најубаа :)

A на кое место е оваа зграда ако може да знам??:nesum:

Иди почни од Веро и иди накај Тетекс, ќе ја најдеш xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom