Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Абе памтите таа ЗЕПКА кога не бркаше? :pos2::pos2::pos2:

Добро да не се карамо сеа за ова...:helou:
- ама нешто ми е чудно кој рече Порој закон :tapp: сум бил таму баш са супер населението мн добри луѓе, не сум видел никат толку добри албанци :raz: а плус и у школо познам некој од тоа село и може убоо да напраеш моабет со нив...:toe:
- а мене колку ми се сознанијата знам дека таму живи население од многу одамна а пак во соседните села живи население кое се имигранти од косово и не се сложуваат со тамошното население...:toe: - дали е ова точно, а ти си од порој ??

Читав негде на некоја страна и видов нешо спомнато за Тетоски населбе........ Ај нека пише некој кој са населбете.. ( не само да пише колтук и ајдучко маало ) туку да ги наброе ако ги знае ... бш ме интересира колку ги има

Читав негде на некоја страна и видов нешо спомнато за Тетоски населбе........ Ај нека пише некој кој са населбете.. ( не само да пише колтук и ајдучко маало ) туку да ги наброе ако ги знае ... бш ме интересира колку ги има

Па еве ја сум од Блок70...:vozbud::vozbud::vozbud:

[zEUs];1984371 напиша:
Па еве ја сум од Блок70...:vozbud::vozbud::vozbud:
Не бш кој од кј е .. туку колку населбе има градов наш најубав ме интересираше ... има некој што знае ?

Па од Тетово си а не ги знаеш населбете? :)

Избришав 34 уличарски постови. Нареден пат кога ќе напишете нешто слично, ќе бидете банирани од форумов, а темава ќе заврши во канта. Излезете на улица и шо сакате правите ... не мора тука да ги истакнувате вашите "способности" за конверзација.:uvo:
Чао.

869711582_4054cc5fe0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom