Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Е мн убаа слика...:pipi: само потсетиме кде се наоѓа поточно, ја мислим дека накј гимназија натаму...:toe: :kesa: ова е мислим тоа од кј река (па да кј река е има и на слиакта река :pos:) и треба да биде шарена џамија лево и тоа паркот...:toe:

869711582_4054cc5fe0.jpg

Кога ја гледам сликава, и кога ќе фрлам поглед кон реката и тој објект, се ми се чини дека е фотошоп :)

Кога ја гледам сликава, и кога ќе фрлам поглед кон реката и тој објект, се ми се чини дека е фотошоп :)

Абе не е сум го видел објектов кј тој сликарот како се викаше... среќно :pos: не бе бе з заебанција ја порано секој ден ја гледав кој идев накј дома од кј болница, не тој камениот мост тој другиот погоре е таму е тоа...:raz: (ако некој ме разбра шо кажав...:tapp:)

Фотошоп е,фали машина за перење и останати препарати за домаќинство у рекана :)

А да бе ти мислиш немаше пред 30 године машина за перење.Имаше,Горење беше,ама сеа брзо ја зеде не знам кој за тоа што беше награднава игра од горење за најстарата машина за перење кој ја бараја:pos:

Таја беше од 63 изгледа машината на телевизија :pos: , не бе озбилно ја знам дека натаму живеше баба ми и почесто сум проаѓал таму и беше 1000 пута почисто од денеска...:toe: а не пред 20-30 год сум проаѓал пред 10-11год :pos:

Па од Тетово си а не ги знаеш населбете? :)

Па населбете ги знаем кој са горе доле ... ама на пример ајдучко маало не е населба ... цел тој реон се вика мала станица... ме интересира дали има и други такви и колку са ....

Па населбете ги знаем кој са горе доле ... ама на пример ајдучко маало не е населба ... цел тој реон се вика мала станица... ме интересира дали има и други такви и колку са ....

Ааа ок. Погрешно те разбрав :)

Да не си грешка нешто ти?
Ја како што знам Тетово градот се води под една општина и нема оделно населби. А овие што ги спомнувате блок, ајдучко, поток тоа се МААЛА!
И не тресете некој ке ви се смее ако речете Ајдучко населба.
:vozbud:

Ја мислим дека сум слушнал за Мала Станица ама не сум знаел дека е Ајдучко тоа.

Да да сеа ми текна. На турнирот имаше екипа Мала Станица и појќе од пола децата беа од Ајдучко. Значи имињата са поврзани :)

А железничка е населба...:kesa: или како се викаше она накј шапка...:pos:

..Тетово има населбе?? Ова прв пут читам и се чудим. Како шо кажа милејебо горе, има само маала:pipi:

[zEUs];1988437 напиша:
А железничка е населба...:kesa: или како се викаше она накј шапка...:pos:
Жичара бре ооо :pos:

Инаку,и ја мислим дека нема населбе,како прво градов не ни е доволно голем за да има населбе.Ако случајно има,споредите скопска населба со тетовска и одма ќе ги снема :pos:

Жичара бре ооо :pos:

Инаку,и ја мислим дека нема населбе,како прво градов не ни е доволно голем за да има населбе.Ако случајно има,споредите скопска населба со тетовска и одма ќе ги снема :pos:

Да бе жичара :kesa: :pos: :pos: :pos:
- Е ја мислим дека има населбе...:baeh: ќе идем до општина да прашам...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom