mile_panikaaa
Нормален
- Член од
- 28 април 2008
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 9
Ја и ти смо главна улога... не ти текиња? Снегот и детето ? :pos2::pos2::pos2:Се слажем.. уште Шорти фали ..
А шо имам ја врска со филмов ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја и ти смо главна улога... не ти текиња? Снегот и детето ? :pos2::pos2::pos2:Се слажем.. уште Шорти фали ..
А шо имам ја врска со филмов ?![]()
Ја и ти смо главна улога... не ти текиња? Снегот и детето ? :pos2::pos2::pos2:
И ти викам ја плавушата е главна улога.ама нема нзс за снегот и детето ти бирај!?Не, не ми текиЊа
Епа супер ако сум главна улога..
Снегот, или детето ?![]()
[zEUs];1975884 напиша:А еден од вас е снегот а еден детето...![]()
Па сеа .. знаеш ја сакам нешо покласично.А бе ај бирам детето! хаха Мрзим снег.А ти сакаш! таке да ..Ај Лимун бирај ти .. .![]()
Чиво е детево?!Е има врска моабетов со Тетово ?
..
..да ви скршим филм![]()
Па сеа .. знаеш ја сакам нешо покласично.А бе ај бирам детето! хаха Мрзим снег.А ти сакаш! таке да ..![]()
Е има врска моабетов со Тетово ?
..
..да ви скршим филм![]()
И ви викам ја у тетово ладно днска почна да врне прееска ама прекина.Си биле јателеи ти теле и умреле.Зашто пилето ја преминало улицата? За да го згази кола? или ауто.Денеска во градскиот плоштад во тетово видов зимзелени дрвца со кои ни го красеја тетово.И ШО сеа ова за тетово ќе јадедм трице?!
Епа Лимун, на тема за Тетово си , и да за тоа ќе јадете трице.. Имате канал тетовчани, можете и таму да си пишуете, или фино лепо на мСН..
Нели.![]()