Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Детето и снегот има врска со Тетово како нема?Како прво,детето е од Тетово(како и снегот),како второ,се дешава све тоа у Тетово,како трето,глумците са Тетовци,како четврто,режисерот е Тетоец,како петто...
Не се плашите не ве бриша ја сум туе :pipi:

Нема модератор на овој подфорум кој ќе те брише ? :icon_lol:

пс. Утре ќе врне пак, Петок :S

Детето е Лимун
Снегот е... снег (=
Режисерот е Шорти
А Дона и Бачерот се људи шо го гледале филмот
Ива ќе настапи у вториот дел кој наводно ќе се вика Девојката и Снегот Reloaded.

Епа Лимун, на тема за Тетово си , и да за тоа ќе јадете трице.. Имате канал тетовчани, можете и таму да си пишуете, или фино лепо на мСН..

Нели.:pipi:
Токму таке у право си али мора да се просмеемо малце не ни крши филм кај врне дожд место снег.Душе ја губи улогата.немој таке хаха.

Детето е Лимун
Снегот е... снег (=
Режисерот е Шорти
А Дона и Бачерот се људи шо го гледале филмот
Ива ќе настапи у вториот дел кој наводно ќе се вика Девојката и Снегот Reloaded.
А шо толкку соработка со мене а ц ц ц.У вториот дел ќе бидемо детето и дејката заеедно со снегот.Ја,Ива,Душе само уште снег да заврне чекамо,ам кај и да е ќе заврне душе ја губи улогата.Ива ти ќе бидеш нежното девојче кое плаче на снегот.А ја МЖ од тија поголемте и шорти после се убацуе ка малиот пипи.:pos2::pos2:

Може нешто за мене улога ? :pipi:
Па сеа .. сакаш улога или режисер да му помагаш на шорти пошо сам неможе ќе се испоти.Али може и онака е Снег шиба ветар до колена.Ни треба ветар поромантично да биде.И таја плаче и ја идем тоа детето супер лимун И и го давм тоа капуто со Л на него пишано.

Edno prasanje!Vo Tetovo ima poke Albanci ili Makedonci?:smir:
Па ка ќе вииш све са Албанци ние малце таке македонци шо смо шо се гордеемо сами со себе.Ама и убоо е шо има Албанци,Да не са тија Нема со шо да се насмееш.Кое е најбрзо Животно у свет?! чекам одговор!

Па ка ќе вииш све са Албанци ние малце таке македонци шо смо шо се гордеемо сами со себе.Ама и убоо е шо има Албанци,Да не са тија Нема со шо да се насмееш.Кое е најбрзо Животно у свет?! чекам одговор!
So znam.Leopardot?:icon_lol:

Еј втор дел од снегот и детето а...:vozbud:а ја ни првиот не сум го гледал...:toe:

Ја се пријавуем да го фрљам лимун у снег,има да ринка :vozbud:

Абе тој МОМО шо прае бе? уше таков е ? гревој еј од секоаш се мислев шо ќе биде со него ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom