Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.589
- Поени од реакции
- 5.592
Има бе...Аљооооооо ... има некој домаааа морееее...![]()
![]()
ах Тетекс на прво место се

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има бе...Аљооооооо ... има некој домаааа морееее...![]()
![]()
Нормално, ќе идемо на стадион и ќе не има на а2[zEUs];1843122 напиша:Абе до година ја и миланез` ќе стануемо војводесамо ако влеза Тетекс у прва лига
![]()
Нормално, ќе идемо на стадион и ќе не има на а2![]()
И че бидите познати! :pos2::pos2: Ка ќе те виим на телевизија ќе се смеем!Нормално, ќе идемо на стадион и ќе не има на а2![]()
И че бидите познати! :pos2::pos2: Ка ќе те виим на телевизија ќе се смеем!
Нема тебе да ти се смеем ти ми личиш таке на ВОЈВОДА имаш таке фациче.Ама Миланез ... :pos2::pos2::pos2::pos2:[zEUs];1844498 напиша:Абе зш да се смеешне смо толку смешни
![]()
Не си! те заебавам :baeh::baeh::baeh:Смешен сум ? :shok:
Па сеа ... користимо од твојата шо сакаш да праем да не пишуем нишо да читам коментари од миланез (војводата) :pos2::pos2:[zEUs];1845567 напиша:Не сте тачни, а и колку пута ви реков да не земате од тиа лекоој ама ај ...![]()
Па сеа ... користимо од твојата шо сакаш да праем да не пишуем нишо да читам коментари од миланез (војводата) :pos2::pos2:
Па брат исто ми е дур пишуем и зборим.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:[zEUs];1845647 напиша:Абе миланез` е војвода иполинаку не сум знаел дека си по пишуењето знам дека си по зборењето
![]()
Па брат исто ми е дур пишуем и зборим.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: