Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.611
- Поени од реакции
- 5.621
Има бе...Аљооооооо ... има некој домаааа морееее...

ах Тетекс на прво место се

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има бе...Аљооооооо ... има некој домаааа морееее...

Нормално, ќе идемо на стадион и ќе не има на а2[zEUs];1843122 напиша:Абе до година ја и миланез` ќе стануемо војводесамо ако влеза Тетекс у прва лига

Нормално, ќе идемо на стадион и ќе не има на а2

И че бидите познати! :pos2::pos2: Ка ќе те виим на телевизија ќе се смеем!Нормално, ќе идемо на стадион и ќе не има на а2
И че бидите познати! :pos2::pos2: Ка ќе те виим на телевизија ќе се смеем!
 не смо толку смешни
 не смо толку смешни 
Нема тебе да ти се смеем ти ми личиш таке на ВОЈВОДА имаш таке фациче.Ама Миланез ... :pos2::pos2::pos2::pos2:[zEUs];1844498 напиша:Абе зш да се смеешне смо толку смешни

Не си! те заебавам :baeh::baeh::baeh:Смешен сум ? :shok:
Па сеа ... користимо од твојата шо сакаш да праем да не пишуем нишо да читам коментари од миланез (војводата) :pos2::pos2:[zEUs];1845567 напиша:Не сте тачни, а и колку пута ви реков да не земате од тиа лекоој ама ај ...
Па сеа ... користимо од твојата шо сакаш да праем да не пишуем нишо да читам коментари од миланез (војводата) :pos2::pos2:
 инаку не сум знаел дека си по пишуењето знам дека си по зборењето
 инаку не сум знаел дека си по пишуењето знам дека си по зборењето 
Па брат исто ми е дур пишуем и зборим.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:[zEUs];1845647 напиша:Абе миланез` е војвода иполинаку не сум знаел дека си по пишуењето знам дека си по зборењето

Па брат исто ми е дур пишуем и зборим.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: