Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Епа чим седи помалу,се знае...АЈВАР!:pos:Се зезам :pipi:
Негоо,РокЛејди,ќе доаѓате ти и Анн?
Со тој ајвар над глава ми се качивте ебаго мајката ЌЕ ВИ ДОНЕсеМ ЗАДЕН ДА ВИ БИДЕ А!!!!! :nenene:

...абе...ја сум за..ај утре ќе пишем за фајнали!!...заш треба и другарка од ск да ми дојде..ама не е сигурно...

Епа земи ја и другаркати од СК :helou:

Леле срамота свите ќе доемо ќе доемо и на крај пак само неколку душе дојдовмо не комплетно свите ! ц ц ц срам да ви е уште еднаш барем кажите дека не сте сигурно!

Многу набрзина беше бе ... рековмо дека ќе биде овој петок сега не требаше овој што пројде вие одеднаш се зафатија ... , марко ми вика овој петок што пројде таке кој можел да дошол а сега овја официјално свите ... :)

Многу набрзина беше бе ... рековмо дека ќе биде овој петок сега не требаше овој што пројде вие одеднаш се зафатија ... , марко ми вика овој петок што пројде таке кој можел да дошол а сега овја официјално свите ... :)

зш не те разбрав нишо? :):):)

Пак Боро со конфузните постоој.
Него,немој некој да забраел дека сеа у субота имамо официјална Тетовска собиранка која патем е закажана од прошла среда и на која мора свите да се појавите,за да се запознаемо,и еве ви давам попуст,не мора ајвар да носите(не ми се веруе дека попуштив,ама ете,годинете ме надминаја и бла бла бла...:pos:)само појавите се.

Пак Боро со конфузните постоој.
Него,немој некој да забраел дека сеа у субота имамо официјална Тетовска собиранка која патем е закажана од прошла среда и на која мора свите да се појавите,за да се запознаемо,и еве ви давам попуст,не мора ајвар да носите(не ми се веруе дека попуштив,ама ете,годинете ме надминаја и бла бла бла...:pos:)само појавите се.
Не идемо ! нели не сабота него у петок ЌЕ идемо на БЈЕЛО ДУГМЕ! нели се договоривмо ! добро бе читате вие или не... ај вратите се назад прочитајте како смо се договориле!

Каде у колку? :)

Едит: Свите вие ќе идете на бијело дугме?

Вие сте ненормални бе , па убоо вика лимун у петок не субота :) :) Премногу сложен сум за вас :pos: :pos:

Епа добро де петок,еее па и вие,петок-субота исто е тоа :pos:
Значи не субота,петок.Ајт...

Може да прашам нешто ја ..

Дали тоа вие пак праете договори за собирање ??.. Дека ја, као и увек, не сум нешто у тек..

м?

Може да прашам нешто ја ..

Дали тоа вие пак праете договори за собирање ??.. Дека ја, као и увек, не сум нешто у тек..

м?
Дона ние да те прашамо ДАн си заљубена толку и у кого освен у татковината Ти нешо почесто не си у тек! :pos2:ААх ЉУБАВ! Да дона се договарамо у петок ќе идемо на кајгана собиранка уште една онаке за добра вечер да ги виимо свите остали членоој.И дона коај ќе идемо на кафе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom