Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Да да,договоров е уствари уште од прошла недеља,што ја откажавмо собиранката зошто не можеја свите да дојда,па закажавмо за една недеља покасно да знаа да си планираа ништо да не праа тоа време дека ќе има собиранка.Значи,петок собиранка,вечер/сабајле;кде?
Уствари ја од сабајле не можем,таке да ,петок вечер,кде?

Сеа испадна и дека сум заљубена ? :tapp: ..Скраја да е Лимуне!.. Друго нешто ми влијае, знае Ива што:pos2:

Ја овој викенд можем и преку ден и преку ноќ и во раните и во доцните часови, така да, вие договорите све што треба, а мене известите ме на крај..

Океј ? Океј.

Почела је чколија,време нема,а и нема шо да се збори,Тетово е ова,досадно,Маестро уште нереновирано :pos:
Леее замислите да се реновира,темава ќе рипне одма,догаѓај на векот :pos:и да не ја отварам старата тема на муабет,доста е.Зборот беше,неамо време за темава,и нема што да се збори,не идете на собиранке.

Има што да зборимо бе, ќе имамо најубав плоштад у Македонија :)

Има што да зборимо бе, ќе имамо најубав плоштад у Македонија :)
Грешка,требаше да имамо најубав плоштад у Македонија,ама одеднаш излезе дека нема пари градот за да се изведе проектот,требаше демек со подземни паркинзи ептен модерен и тако даље,сеа само фонтана ќе има јееее... :pos2:

Хаха јбг... важно ќе може да се мине низ него не да пазиш кај ќе газиш :)

пс. Крешо ај договори со Анес да изиграмо Сони 3 има кај нас ново отворено нема ни месец (дур се здрави ручкете) да те преслушам :)

Хаха јбг... важно ќе може да се мине низ него не да пазиш кај ќе газиш :)

пс. Крешо ај договори со Анес да изиграмо Сони 3 има кај нас ново отворено нема ни месец (дур се здрави ручкете) да те преслушам :)
Коај сакаш изрази желба,ма да ти кажав прејак сум за вас :) Анес може и да го тепате ништо чудно :pos2:

Боље ишта него ништа за плоштадот (=

Шо праемо за утре сеа? Што како кде и зошто ? :)

Шо праемо за утре сеа? Што како кде и зошто ? :)
На мсн се договоривмо Свите шо ќе ида нека се пријава овдека у 9 саат пред тетовчанка.А тија шо са подалеку на пример ка мене У 9 и 15 пред маестро.и таќе толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom