Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Увек е пубоо у нивни кафиќи.Абе ајде нашиве дур реновираа муке ќе намуча(пример Маестро),а нивнине кафиќи какви са убаај,модерни,услуга “на ниво“ шо се вика.

Инаку би влегла вамо,ама не ми иде друштвото,а за со другото друштво ми е далеку.

Дали некоаш си била у албански кафиќ.
Другиот аман не прашуј,едвај го затворивмо :pos:

Не се нервирајте, сеа кој идем у тетово и другар ми че спомне ај се чекаме *име на некој кафич?
А бе свекој два месева ги мењаа таче да...генерациски изглеа е.
Ја кој бев на ваши године имаше еден фламинго се викаше бог знае сеа како се вика.

Ахаха, ако мислиш на моабетот за Маестро, не прашуем, дека го мрзим кафиќот, лелелелел.. Ај батали тоа..

У албански кафиќ не сум била, ама ми се иде у тој ..изглеа се вика Чил аут, одма кј Кинг, кј Рок.. Леле шубааааав ее !!

ту брн: хм, фламинго.. ај хев ноу ајдиа, којзнае како се вика сеа :)

Ахаха, ако мислиш на моабетот за Маестро, не прашуем, дека го мрзим кафиќот, лелелелел.. Ај батали тоа..

У албански кафиќ не сум била, ама ми се иде у тој ..изглеа се вика Чил аут, одма кј Кинг, кј Рок.. Леле шубааааав ее !!

ту брн: хм, фламинго.. ај хев ноу ајдиа, којзнае како се вика сеа :)
Еве Disare ќе те дружи и она сака да иде таму :pos2:.А прашање зш го мрзиш маестро и пак таму идеш.Пааа јебига нема кде бе асален кафиќ шо нема да вииш некој шо те нервира или па ќе те замара некој со нешо.Едноставно да влезеш и да искулираш е тоа нема.

Eпа и ја сакам у овја,ама не би ипак,шо е сигурно сигурно е:pipi:

@Брн:абе не зборимо со Ч,туку со тврдо Ќ.Да не отварамо пак тема за с...ај ништо :)

@Миле Паникааааааа:Desire,не Disare

Eпа и ја сакам у овја,ама не би ипак,шо е сигурно сигурно е:pipi:

@Брн:абе не зборимо со Ч,туку со тврдо Ќ.Да не отварамо пак тема за с...ај ништо :)

@Миле Паникааааааа:Desire,не Disare

Абе зашо сигурно-несигурно, ида и наши туе многу често..
Идеш некој ден ?:wink:

И мене ми се иде у тој Чил Оут кај кинг, многу ми е топ,

А од албанскиве сум бил у ВИП, и стварно ептен ми се свиѓа кафиќот

Абе зашо сигурно-несигурно, ида и наши туе многу често..
Идеш некој ден ?:wink:
И наши ида ? прв Пут од тебе слушам многу наши ида ретко у шип кафиќ.
А бај д веј забраев Desare Шо си го меркала кај медицина кафиќот.. препорука не иди таму муви има многу.:pos2::pos2:

И наши ида ? прв Пут од тебе слушам многу наши ида ретко у шип кафиќ.
А бај д веј забраев Desare Шо си го меркала кај медицина кафиќот.. препорука не иди таму муви има многу.:pos2::pos2:

Да ти кажем право,ама еднаш бев у Феш’н со една школска,и кој ѓаол ме натера тамо да идем не знаем,ама како што имало тамо муве-нигде.Све друго е неспоредливо.

Да ти кажем право,ама еднаш бев у Феш’н со една школска,и кој ѓаол ме натера тамо да идем не знаем,ама како што имало тамо муве-нигде.Све друго е неспоредливо.
:pos2::pos2::pos2: Добро е не било значи албанскиов едини.А ја би идел у еден шип кафиќ и мене не ми иде никој од другариве ама ак ме фата будаливе сам ќе идем у тој шо е спроти лименка на отворено таке мн топ кафиќ е у шип чаршија шо се наоѓа голем е многу али ми прае многу чејф и интересна музика.А иначе тој кај рок пуштаа техно транс Мазне сака да иде таму ме тера одамна а нормално нас не мрзи да идемо.:pos2:

Еднаш влегов у феш'н и не се дишеше ваздухот и излегов. :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom