Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земи со кључ,или миксер(?):nenene: Ако ви дојдем таму само...со пенкало ќе ве заколем![]()
Сад чу да те карам :pos2::pos2: а бе кај сакате не праем ја проблем не задруго се сакамо :pos2:а бе само кажите коај и идемо у пакет свитина ќе се просмеемо не за друго со the goddess убоо е да си со неа ќе се просмеемо убоо ја .. малку само а garfild исто таке го чекам он умре од смеење последен пут.Таке да екипо се пресељуемо у албански кафиќ се надеам дека нема да не избркаа.П.С. НАКИСНАТ СУМ!Леле људи морам да ви кажем нешто и покрај тоа што лимун може ќе ме кара ама нема врска- Абе људи у Маестро прокишнава бе.
Капе, капе ли капе...наврнав цела :nesvest:
Кажујте кафиќ одма...мора да се преселимо негде...))
Сад чу да те карам :pos2::pos2: а бе кај сакате не праем ја проблем не задруго се сакамо :pos2:а бе само кажите коај и идемо у пакет свитина ќе се просмеемо не за друго со the goddess убоо е да си со неа ќе се просмеемо убоо ја .. малку само а garfild исто таке го чекам он умре од смеење последен пут.Таке да екипо се пресељуемо у албански кафиќ се надеам дека нема да не избркаа.П.С. НАКИСНАТ СУМ!
Ни таму ни таму ќе идедемо у албански кафиќ таке се договоривмо читај малце и ќе не собере не се секирај ако треба и у скут некому ќе седимо :pos2:[zEUs];1708834 напиша:Рок, ама проблем е дека нема да не собере :pos2: , или Амнезија:wink: ама и таму нема толку место:pos2: