Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
ХАхахаха, све таму ги иде паметот бе! Срам да ви е. Само мислев да го подружи дедо ми да го насмее за да му го продужи животот :pos: Вие друго сте помислиле. Ццц срамота, срамота. Се разочарав :pos:

:nenene: Ако ви дојдем таму само...со пенкало ќе ве заколем :pos:

:pos: Ајт нема врска. Смеење продужуе живот. Ти спомна смеење и ја го спомнав дедо ми. Смеење+дедо = дуг живот :):):):) Ајт отиднав на роѓендан да се праем сателит4е (=

Леле људи морам да ви кажем нешто и покрај тоа што лимун може ќе ме кара ама нема врска- Абе људи у Маестро прокишнава бе :toe:.
Капе, капе ли капе...наврнав цела :nesvest:
Кажујте кафиќ одма...мора да се преселимо негде... :)))

Леле људи морам да ви кажем нешто и покрај тоа што лимун може ќе ме кара ама нема врска- Абе људи у Маестро прокишнава бе :toe:.
Капе, капе ли капе...наврнав цела :nesvest:
Кажујте кафиќ одма...мора да се преселимо негде... :)))
Сад чу да те карам :pos2::pos2: а бе кај сакате не праем ја проблем не задруго се сакамо :pos2:а бе само кажите коај и идемо у пакет свитина ќе се просмеемо не за друго со the goddess убоо е да си со неа ќе се просмеемо убоо ја .. малку само а garfild исто таке го чекам он умре од смеење последен пут.Таке да екипо се пресељуемо у албански кафиќ се надеам дека нема да не избркаа.П.С. НАКИСНАТ СУМ!

Сад чу да те карам :pos2::pos2: а бе кај сакате не праем ја проблем не задруго се сакамо :pos2:а бе само кажите коај и идемо у пакет свитина ќе се просмеемо не за друго со the goddess убоо е да си со неа ќе се просмеемо убоо ја .. малку само а garfild исто таке го чекам он умре од смеење последен пут.Таке да екипо се пресељуемо у албански кафиќ се надеам дека нема да не избркаа.П.С. НАКИСНАТ СУМ!

Абе ти е гајле накиснат/ненакиснат важно се сакамо... и ај стварно да излеземо заедно...утре не ама ај нареден викенд на пример.
И таке нема што да се прае...досадно е :)))

Рок, ама проблем е дека нема да не собере :pos2: , или Амнезија:wink: ама и таму нема толку место:pos2:

[zEUs];1708834 напиша:
Рок, ама проблем е дека нема да не собере :pos2: , или Амнезија:wink: ама и таму нема толку место:pos2:
Ни таму ни таму ќе идедемо у албански кафиќ таке се договоривмо читај малце и ќе не собере не се секирај ако треба и у скут некому ќе седимо :pos2:
А за тоа накиснат неам гајле ќе помине ќе се исушем сеа :pos2:И немора утре ама коај сте слободни и преку недеља моемо да идемо немора само за викенд само изразите желба вие ние слободни смо ваљда.

Ja како самопрогласен претседател на акцијата “Вложи во иднината,потпиши за Маестро“ предлагам да зеемо да собирамо потписи и како што кажа некој по 10 ден. за секој случај дан не соберемо потписи,и да придонесемо за реновирање на Маестро,ако ништо друго,барем нека закрпа тоа кровот да не прокишњава,срамота ја и Годес болни,па и уште туе ти врне унутра(а затоа чајот ти последна го допи:pos:)
И предлагам да се преселимо у шиптарското што е можно побрзо,зошто личноста К што работа у Маестро е нерасположен за носење вода,а камо ли за нешто друго,и фрља тегет погледи на све стране.

Не на све стране Иво да не се лажеме, туку само нас две не мрзи и не ни носи вода :pos2:

Ама пошто мие смо важни и на све стране,затоа таке пишав :pos:

Уф албански кафач убедливо најак е ТИФАНИ ако идемо таму да идемо или у Вип ама на Тачи пред тоа да му се јавим:pos2:, инаку и Чил аут не е лош:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom