Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
A bre! Ti na bajram me terash u albanski kafichi da idam a? :pos2:
Inaku bev u Image caffe i super beshe, puno luge. Prashuvav prege za punto verde mu proshol interesot a? porano dobri zabavi imashe tamu sega nekako prazno beshe, ustvari ne nekako nego skroz prazno. LoL!
:pos2::pos2:Zabraev skroz inace ako sakas makedonski kafici take pomirni imas blitz kaj opstinata ili pa backstage kaj muzickoto uciliste a preku den najvise ljudi ima u Image Fashion i Maestro

A bre! Ti na bajram me terash u albanski kafichi da idam a? :pos2:
Inaku bev u Image caffe i super beshe, puno luge. Prashuvav prege za punto verde mu proshol interesot a? porano dobri zabavi imashe tamu sega nekako prazno beshe, ustvari ne nekako nego skroz prazno. LoL!

abe semata u punto e preku leto, zatoa sto ima mnogu dobra senka, full e i e mnogu prijatno, ama sega koga vremevo ne cini ne cini ni da se ide tamu :) image e ubavo za na kafe, pa medison, amnezia ama tamu idat pomali, sega city ce go otvaraat pa ke moze i tamu :) a maestro so znam i tamu ima mnogu decista :) se deca se i ne se ide ni tamu veke :)

More ova Tetovcive se izbudalile skroz ej! Denes imashe 5 soobrakajki dodeka bev, i eve da kazam edna glupost shto mi se desi:
Jas- znachi sega mi treba tvoe mislenje, da chujam.
Shqipo- Ama dechko....!
Jas- A bre Te prashuvcam shto mislish ne te davam ej!
Shqipo- Ami ja ne znam da mislim bez gazda, a gazda nije tu!
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Kako da ne go baknesh kazete mi kako? Zagrevota lugevo ej

Културент дом -Тетово
photo3.jpg

Шарена Џамија - Тетово
Sharena%20Dzamija%20Tetovo.jpg

АМЦ - Тетово
kicpsz45v5ua1u452phe4mrg_prodazna-lokacija-tetovo3.jpg

Стадионот во Тетово
Tetovo.jpg

Шапка
photo11.jpg

Пошта - Тетово
photo7.jpg

Болница(еден дел)- Тетово
photo5.jpg

4ever ТЕТОВО

Абе тетово си е тетово и за ништо не си го ''мењавам''.

Da ti kazam i ja ne bi go menjaval! A bre mnogu ubavo jadenje ste nauchile da praite, predhodniot mesec ne beshe taka. hehe
Eve veke 2 dena po red po 4 pati dnevno jadam tamu ej! I moram da priznam denes sum go jadel najludiot burek -so pavlaka vrz nego! U taa burekdzilnicata karshi sudot 'bosna' chinam se vikashe!

хаха
уште шипциве да ги нема и ќе биде закон град ...

п.с. Не го даваме Тетово :)

FORZA TETOVO :)

nikoj ne spomna za davanje de :) btw sekako ne go davame hehehe a ti dzings jadi vo nekoja nasa burekdzilnica :)

А уште посупер народ , кој сакам да го запознаам.. .шорти, гарф , боби... .миланез, скрим, ескејп итн итн.. . ако се укаже шанса да се прошетам до кај вас сакам малце низ град да ме прошетате. . по сликите кул гратче ми стои.. .

Ej Tetovo e super grad podobar od Radovish Kumanovo Kocani i drugi inace jas sum albanec od Tetovo i nemam problem so makedoncite imam i dobri drugari.Mislam deka ima nekoi nacionalisti ushte shto ziveat no mislam deka ushte malku i se ke bided ok.
Inaku za kaficite za toa sme rekorderi niz cela Makedonija cesto izleguvam na Medison,image maestro a ako nekoj saka da vidi kafe restoran neka ide u Tivoli bezkonkurencija definitivno

Ve lazi! :smir: Vo Poroj ima poaren(mislam deka i 'riben' beshe hehe ). Mislam dobar e Tivoli, ama ne bash tolku!

Многу убав град ... баш би сакал да го посетам (:nerv:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom