Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
na glavnata ulica, posle sarena dzamija? koja glavna ulica tamu? glavna ulica e marsal tito t.s. lirija ili ilirija :) e ima ubav sladoled i na drugi mesta, prasaj :) hehe

Абе сладолед има убав во АМфора(бивши Београд) каршија плоштадот.
А за таа кај Шарена Џамија да сум јадел еднаш тамо и прекрасно а за топките што се 10 денари епа... секаде во Тетово е толку.

I u Sk se tolku.. Zlatna Malaga :baeh:

Баш денеска наминав во родниот крај,еее мемории,еее бељјии,еее гуд тајмс.Еее Тетовчанка...

Еве неколку слики од градот случајно ги најдов на интернет..

Ова е влезот на Тетово.. сеа е многу поубав одколку на сликава..Сега од десната страна е Рамстор така да многу се игради тој дел од градот,преубаво,осфетлено.. Исто како во Блеград да се влага:vozbud::smir:

Паркот кој го обикулува Културниот Дом “Иљо Антески-Смок“ на 100 метри е плоштадот кој во последниве неколку години не личи на плоштад:(:(:(

Најубавата слика воопшто(уствари секоја слика од Тетово е убава) но оваа ми остави впечаток..

Тетово во вечерните часови,се гледа улицата Маршал Тито(мислам дека и е` сменето името) од десната страна е пазарот:)

А ридчето што се гледа е Тетовското кале БАЛТЕПЕ.

Прекрасно...

!!

tetovo , bev - ubav grad nema sto , si mislev posledniot pat koga bev goa vo cirih sum vo albanskiot kvart
tetovcani - luge prva liga , groto sto sum gi zapoznal se odlicni biznismeni i luge od zbor , zboruvam za makedonci i turci
slecen po crna maica na preramki so zltniot lanac i krstot na nego na otpad vo tetovo baram del za moeto audi , do sto pomina avtobus i kola me gledaa kkako da sakaat da me ubijaat na lice mesto sve kecinja ,cudo edno , sreka nikoj ne zastana

ne sme mnogu :) malku sme za sobiranka hehe :)
a inaku da poslednata slika e ubava... mnogu e ubav pogledot od kale ama navecer... cela ulica, marsal tito se gleda taka cela osvetlena i bas e super...

Ja сум чистокрвен тетовчанец :jeeei:

Чистокрвен тетоец,бар до шесто одделение,ме преселија со сила:tapp:,сеа во Скопје сум,ама Тетово ми е родниот крај :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom