Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.616
- Поени од реакции
- 5.631
Што сакаш... пијана работаКолку мрзим кј ќе се затепа некој од причината што се гурнале со рамо или од причината: "Што ме гледаш таке"
Тешка работа![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сакаш... пијана работаКолку мрзим кј ќе се затепа некој од причината што се гурнале со рамо или од причината: "Што ме гледаш таке"
Тешка работа![]()

nisto ne naprael 3 godini sega na kraj misli deka so edna fontana ke moze da go zema pak opstinata.Избори се ближат, избори се ближат
Шо се глупира Беџети, нели имаше еден проект со подземни гаражи и шо ти ја знам и нишо не испадна. Па и стариот плошатад имаше фонтани, па ја рушија, па сега пак ќе градат. Или у мода се фонтаниве сега![]()

Лика беше стопати подобар. Зошто? Прашај ги работницине што се под општина како било тогаш а како сега со овој лоповов.ko bozem drugite podobri da ne bile pa ovoj perel pari![]()

Тој проект со подземните гараже ја мислим дека прв го избаци Лика. Мада нема везе кој и да го избаци, не видовмо ни п од подземни гараже, па сеа мисља пред избори да не задовоља со фонтане, кружни токоој (како тргнало у скоро време ќе забраемо како изгледа семафорИзбори се ближат, избори се ближат
Шо се глупира Беџети, нели имаше еден проект со подземни гаражи и шо ти ја знам и нишо не испадна. Па и стариот плошатад имаше фонтани, па ја рушија, па сега пак ќе градат. Или у мода се фонтаниве сега![]()
), а ѓубрено смрди убија и вода нема ни за лек. Град под Шара, а проблеми со вода