Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
bas toa.

Mislim do septemvri ova godina ke bide gotovo ako ne zgreshim
Убоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамстор :D Некако боље ми делуе ова..

Убоо ќе биде, голем простор е баш коа идем накј рамстор за фудбал глеам скоро секогаш има работници... само штета што малце подалеку од центарот, и да... ќе го стае у сенка рамстор :D Некако боље ми делуе ова..
ist centar e, ramstor se rasiruva

epa sega Ramstore na pocetok site mislea deka ke propadna nemase rabota nikoj ne idese i ako imase investirano mnogu no prvite meseci nemase mnogu rabota no vednas se sluci drugoto, pocna da raboti mnogu osobeno restoranot Emporium i kaficite sto se vnatre,, pa posle i drukite dukani.
I deneska restoranot Emporium e restoran koj ima poveke rabota vo Tetovo.

Za investiranjeto ke bide mnogu interesno noviot Palma Mall (ex ramstore) ke bide epten golem 3 pati po golem od sto e sega . Tetovo ke ima mesto kade sto ke moze da se izleze... a isto taka ke ima i mnogu novi mesta za rabotenje sto e dobro za nashiot grad

Прееска видов кј културен билборд: Стјепан Месиќ почесен граѓанин на Тетово !? :confused:
Што е работава знае некој ?

Прееска видов кј културен билборд: Стјепан Месиќ почесен граѓанин на Тетово !? :confused:
Што е работава знае некој ?

Уште пред 1 месец имаше најави дека ќе биде прогласен за почесен граѓанин.

Ќе биде и во Универзитетот на Југо Источна Европа во Вторник мислам ако не грешам .

Мислам беше за неговото залагање за проширување на демократијата и соработката во регионов.

Во просториите на Штуловиот Универзитет ќе му биде доделена наградата (“Doctor Honoris Causa”).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom