Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе стајте слика од Борче Монтенегро да го видам

[zEUs];2517845 напиша:
Не знам за МекДоналдс кога ќе се отвора, ама пак знам дека секогаш ќе има Македонци у Тетово, а и гариве сами го знаа тоа. Смо живеле со албанци, живимо а и ќе живимо . Но пак ова што се пуштаа од планина гледаа превише Амерички филмоој па туе е проблемот.
Се знам со доста албанци, албанци кои одтсекогаш се овде... сум јадел од иста чинија со нив. Но пак со овја што са од планина не знааа ни ја јадење па камо ли за чинија...:nesum:

Абе, не паѓај на секакви провокации. Јас пред да дојдам да студирам тука, мислев дека секој ден ке гледам тепачки помеѓу албанци и македонци, ама ете не било така, луѓето супер си живеат. Него за МекДоналдсов, бев денеска ми рекоа дека за една недела ке го отворат... Кој ке чека бе мамата, а и плус тапа локација, не знам за вас од тетово, ама јас денеска прв пад ојдов на тоа место, и ептен ми е глупо и скриено од цел град.

Абе, не паѓај на секакви провокации. Јас пред да дојдам да студирам тука, мислев дека секој ден ке гледам тепачки помеѓу албанци и македонци, ама ете не било така, луѓето супер си живеат. Него за МекДоналдсов, бев денеска ми рекоа дека за една недела ке го отворат... Кој ке чека бе мамата, а и плус тапа локација, не знам за вас од тетово, ама јас денеска прв пад ојдов на тоа место, и ептен ми е глупо и скриено од цел град.

ama mene mi dojde ovoj McDonalds-ot vo maalo!!

Inace lokacijava ne e najdobra no nemase drugo kade....da bese na mestoto na noviot restoran sto se otvori vo centar HOLIDAY ke bese najubavo!

Е што ќе ти е слика од Борче ? Човекот си има над 30 години, а останал клошар како да има 15, ќе се начука и незнае што прави едноставно пример за будала што му се дава важност. Не ти треба веруј.

Е што ќе ти е слика од Борче ? Човекот си има над 30 години, а останал клошар како да има 15, ќе се начука и незнае што прави едноставно пример за будала што му се дава важност. Не ти треба веруј.

Оф знам. Али брука, не го знам "најголемиот".

Еве ти слика од Боро, тој од лево е...

Борче Монтенегро & Кристијан Голубович

2uyp21j.jpg

:zver: - овите...

За да јада на сабајле леб албанските деца булете ги плаша со реченицата : Јади иначе ќе го викнем Борче Монтенегро :D:D:D ТЕТЕКС ШАМПИОНИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ ВОЈВОДИ ЗАКОН !

Цццц, све оговарачи бе...АЛАЛ да ви е ... :pos:

За да јада на сабајле леб албанските деца булете ги плаша со реченицата : Јади иначе ќе го викнем Борче Монтенегро :D:D:D ТЕТЕКС ШАМПИОНИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ ВОЈВОДИ ЗАКОН !

ma nemoooj ke ni gi plasite decata :pos2:..mnogu se plasite od Borce, a znaete civ covek e toj??

со тарзан :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom