Teтово

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Еј абе прочитав по темава негде.. Плоштад имате?!?! Од кога тоа? Кај се наоѓа?
Бдв мн интересно зборите жими све.. Фаца е :pipi:

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Плоштад....хммммм шо беше тоа а? Кај па и ти плоштад у Тетооо?
Имаме само еден бунар у центарот на градот, тој ни служи за егзистенција, душичиња сме и ние сироти. Сега викаат ќе ни го скратат и тој па ќе немаме ни вода за пиење. Ти плоштад бараш, аман бе.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Околу плоштадот,имавмо порано плоштад,не можем да речем дека беше убав,ама барем личеше на плоштад,значи поплочен со споменици,б’ш како што треба да изгледа плоштад.Арно ама,ни дојде еден “градоначалник“ и му текна дека може да го “обнови“ плоштадот.Ама нормално,обновуење не му иде на свекого,па таке и на градоначалникот наш.Он наместо само фино лепо да ги обнови плочкете,и нешто тек тук да попрае што беше расипано,он го разора цел плоштад и наместо мермерни плочке стае некакви камени или какви ја ти знам,посеа трава на некои места и напрае местото да не личи на малку на плоштад.Не викам дека е ружно,напротив многу е убоо ама тоа не личи на плоштад.
А да не почнем да раскажуем за името што му го сменија...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Плоштадов што ни е сеа е само за митинзи напраен....
Само на едниот дел има трева а другото е се рамно, нема клупи, нема светло, нема бисти, нема ни фонтана па ни корпа нема му ебам.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
ПА ја искрено ништо не можем да им напраем...ама ти моеш :pos:
У право си :)

Од секоаш имамо проштад, а сеа брзо ни го реновираја ама никако да го дореновираа :pos:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
[zEUs];2183578 напиша:
Ова од искуство го кажуеш а :)
Не го кажуем од искуство туку знаем,има пуно случаји ај ако се сретнемо ќе ти каем колку дејчиња таке имале напраено :) и веруј ги има многу :pos2::pos2:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Не го кажуем од искуство туку знаем,има пуно случаји ај ако се сретнемо ќе ти каем колку дејчиња таке имале напраено :) и веруј ги има многу :pos2::pos2:
Случаи,без Ј,ама тоа не е важно сега.

Инаку да не делимо,свите имаа таке напраено,и тоа не е ништо ни страшно ни чудно ни па интересно за нормалните персоне со функционален централен нервен систем.
И нормално,не дека некој мене ме прашуе али,ја тотално ги оправдуем свите што праа таке пошто не праа без причина,се глеа б’ш сега колку имаа тетовциве желбе за коментирање на туѓи животи,таке да,пубоо им е да ида у друг град да не ги разбере никој (додуше глеам не е нешо ефикасно али ај)

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Sum idel tetovo be i zs ubavo si pominav ne sum se zbunil pa sega koj kako saka neka misli si nemav nikakvi problemi bas mi bese cool

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ахам.
И одеднаш,дојде светиот момент,нирваната,у позадина детски хор тивко пее алелуја,додека членовите на претходната дискусија кај што се мислеше дека дотичниот член залутал у некоја погрешна тема сфатија зошто членот уживал у доцночасовното егзистирање во градот кој служи инспирација на истоимената тема,сфатија дека тој член припаѓа на *десетчасовните*(звук од гром у позадина)Да да,на тие што до 22 часот ги отвораат и затвораат портите на својот дом,изморени од напорната вечер шетана од страната на поранешен Шкорпиос,тврдејќи дека ноќното егзистирање у градот е беспрекорно.Да,можеби е,но само за нив,од кои повеќето се шалала у системот на коски и мускули кој што служи за чување на централниот нервен систем.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Е а кај ви се наоѓа тој плоштад.. Накај што?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Па како да ти објасним... у центар на градот е, спроти поштата и одма до трговскиот центар...:toe: (не ме бива мн у обајснуања :pos:)

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Аман бе не глеате девојчево и е досадно па и текнало ај ќе ги ребрам Тетовчаниве, да ми објаснат кај им е плоштадот. Браос за тебе!

Еве и да грешам, ама мали се околностите за тоа. Како може некој да ти појасни кај ни е плоштадот?? Ако не го знаеш плоштадот да не знаеш кај е домот на Културата случајно, или ловец трговскиот центар.? Не се фолирај слушаш. Или еве да не бидам толку груб, дај напишими три работи (институции,објекти и др.) шо ги знаеш за Тетово по можност и локација, па после може да речеме ај девојчево може стварно има интерес за Тетово, само пази без google, тешко тебе инаку.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Влагаш у Тетово цепаш право, и кога веќе ќе снема право за идење таму е плоштадот.
Башка ќе видеш има постер не природна него 10 пати природна големина од тачи и остатокот од кантер везија 2.4

Член од
15 септември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
aaauuuuuuuu kakavi ste vie tetovcani pa so ako prasalo devojceto kaj vi e plosdadot golemo cudo pa i po moe nema so da vidi i da i kazete kae edna niva iskopana ako e oa olostad neznam ovoj skopskiot so e

Kajgana Shop

На врв Bottom